MARIO KOD MARKECA: Balotelijev agent pregovara s Liverpulom
Foto: AP

Na pomolu senzacionalan transfer

MARIO KOD MARKECA: Balotelijev agent pregovara s Liverpulom

Fudbal -
Izvršni direktor Milana Adrijano Galijani negirao je odlazak napadača i rekao da Baloteli "99,999 odsto" ostaje na San Siru

BEOGRAD - Agent fudbalera Milana Marija Balotelija pregovara s čelnicima Liverpula o transferu tog italijanskog reprezentativca na Enfild za 20 miliona evra, preneli su danas italijanski mediji.

Sajt Sport medijaset preneo je da fudbalski agent Mino Rajola pregovara sa čelnicima Liverpula o visini plate, čime bi transfer bio okončan, a Italijan postao novi saigrač Lazara Markovića.

Izvršni direktor Milana Adrijano Galijani negirao je odlazak napadača i rekao da Baloteli "99,999 odsto" ostaje na San Siru.

Italijanski sportski sajt istakao da je Balotelijeva cena tokom leta pala na "samo 18 miliona evra" i da bi uprava Milana novac od transfera iskoristila za kupovinu fudbalera Torina Alesija Čerčija, za koga je zainteresovan i Monako.

Baloteli je karijeru počeo u Lumencanu, odakle je 2007. godine prešao u Inter, a tri godine kasnije potpisao je za Mančester siti. On se nije dobro snašao u engleskom klubu pa se prošlog januara vratio u Italiju i potpisao za Milan.

"Pogrešio sam što sam vratio Marija u Italiju", rekao je Rajola posle Svetskog prvenstva u Brazilu, na kome je Italija takmičenje završila u prvoj fazi.

Italijanski mediji su tada kritikovali Balotelijevo zalaganje, igru i ponašanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track