Džejmi Rednap: Lazar je kao Patrik Berger
Foto: Ap

Oduševljen Markovićem

Džejmi Rednap: Lazar je kao Patrik Berger

Fudbal -
Markovića su ostrvski mediji već proglasili za naslednika Luisa Suareza, i to posle samo jedne odigrane utakmice za Liverpul na turniru u Americi

Nekadašnji kapiten Liverpula Džejmi Rednap još je jedno u nizu velikih fudbalskih imena u Engleskoj koje tvrdi da će Lazar Marković uskoro postati istinska zvezda ovog kluba!Lepo ga je gledatiPrema njegovim rečima, Srbin neodoljivo podseća na čuvenog Čeha Patrika Bergera, koji je takođe nastupao za klub sa Enfilda.- Lepo je gledati Markovića u dresu Liverpula. Imao sam prilike da ga pratim dok je nastupao za Benfiku i moram priznati da me njegova igra podseća na Patrika Bergera. Njih dvojica na isti način prolaze pored odbrambenih igrača - kao da ne postoje. To je zaista sjajno - rekao je Rednap.

Raduje se novim snagama na Enfildu... Džejmi Rednap
Raduje se novim snagama na Enfildu... Džejmi Rednap

Markovića su ostrvski mediji već proglasili za naslednika Luisa Suareza, i to posle samo jedne odigrane utakmice za Liverpul na turniru u Americi. Nakon toga Srbin nije nastupao za crvene, jer je povredio tetivu kolena, zbog čega nije učestvovao u jučerašnjoj pobedi svog tima nad ekipom Borusije iz Dortmunda sa 4:0.PES s JovetićemPostavio je Lazar Marković na Tviteru sliku kako s fudbalerom Mančester sitija Stevanom Jovetićem igra PES (pro evolušn soker), što je kod navijača Liverpula probudilo nadu da bi i crnogorski reprezentativac mogao da stigne na Enfild.(K. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track