Igrači Zvezde: Vrati, se Nine, vrati
Foto: Saša Pavlić

Apel Zvezdinih fudbalera Ninkoviću

Igrači Zvezde: Vrati, se Nine, vrati

Fudbal -
Svaki dan ga ubeđujem. Ne odustajem dok ne kaže „da“. On je glavna karika naše ekipe - otkrio je Slovenac Nejc Pečnik

Fudbaleri Crvene zvezde svakodnevno rade na dovođenju najvećeg pojačanja u klub - Miloša Ninkovića! Počeo je popularni Nine da trenira s ekipom Nenada Lalatovića, što je bio dodatni signal da Nikola Mijailović, Nejc Pečnik, Savo Pavićević i drugovi nastave da ubeđuju sjajnog vezistu da ostane na Marakani.Niko od aktuelnih fudbalera Crvene zvezde na Miloša Ninkovića ne gleda kao na konkurenciju. Nejc Pečnik u razgovoru za Kurir tvrdi da bi povratak iskusnog veznog fudbalera bio ogromno pojačanje za klub, ne samo na terenu već i van njega.- Prvi sam za to da se Nine vrati. Nagovaram ga stalno. Molim ga svaki dan da to uradi. Ne odustajem dok ne kaže „da“ - kaže Nejc Pečnik, koji se takođe posle mesec dana premišljanja i boravka u Sloveniji vratio na Marakanu.Nema dilemu Pečnik da bi Zvezda s Ninkovićem bila potpuno drugačija ekipa.- Mnogo bismo dobili njegovim dolaskom, ne samo na terenu nego i u svlačionici. Nine je glavna karika ove ekipe. Zaista se nadam da će uskoro ponovo obući crveno-beli dres. On odlučuje, znam kako razmišlja, ali bih voleo da nam se ipak priključi i u takmičarskim utakmicama.Identično razmišlja i Miloš Bosančić.- Mnogo bi nam značio povratak Ninkovića. Reč je o dobrom igraču i pravom zvezdašu. Naravno da bih voleo da igram s njim - kaže popularni Boske.Generalni sekretar Crvene zvezde Zvezdan Terzić pričao je s Ninkovićem i dobio odgovor da iskusni vezni igrač trenutno ne vidi sebe u domaćoj ligi. To „trenutno“ podložno je promenama.

Mikić traži kućuMILIJAŠ POTPISUJE ZA MANISUKapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš seli se u redove turskog drugoligaša Manise, s kojom će potpisati ugovor krajem nedelje. Predsednik turskog kluba Abdulah Mergen otkrio je da se bivši zvezdaš Nikola Mikić svojski potvrdio da Milijašu prvi dani u Manisi prođu sa što manje problema.- Miljaš je prihvatio ponudu, a ugovor potpisujemo 17. avgusta. Ako sve bude kako treba, Nenad će s nama biti 24. avgusta, a Mikić mu trenutno traži odgovarajući smeštaj - rekao je Mergen.

MarakanaSAVO: MESTO MU JE OVDEPodrška za povratak Miloša Ninkovića stiže i od stuba odbrane Crvene zvezde Sava Pavićevića:- Lično, moja je velika želja da se Nine vrati. Ne samo moja, svi bismo to hteli. Zna se ko je Ninković i koliko bismo dobili s njim. Znam da mu je prioritet inostranstvo, ali iskreno se nadam da će se vratiti u Crvenu zvezdu. Tu mu je mesto!

Glas „za“ i iz JapanaMRĐA: SVE JE NA NJEMUIz dalekog Japana takođe stiže glas za povratak Ninkovića u crveno-beli tabor.- Čujem se sa Ninetom redovno, ali nismo pričali o tome. Iskreno, zbog Zvezde bih voleo da se vrati, ali odluka je na njemu - poručio je Dragan Mrđa.Napadač nije pratio uživo Zvezdin meč protiv Radničkog, jer je po japanskom vremenu počeo u pola četiri ujutro. Čim je ustao, preko telefona je saznao rezultat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track