REDSI POBEĐUJU I BEZ SUAREZA: Sterling i Staridž doneli trijumf Liverpulu
Foto: Reuters

Sautempton ispustio remi

REDSI POBEĐUJU I BEZ SUAREZA: Sterling i Staridž doneli trijumf Liverpulu

Fudbal -
Domaći su poveli golom Sterlinga u 23. minutu. Na 1:1 izjednačio je Klajn u 56. posle fenomenalne asistencije Dušana Tadića. Pobedu domaćem timu doneo je Staridž u 79. minutu

LIVERPUL - Fudbaleri Liverpula pobedili su na svom terenu ekipu Sautemptona 2:1 u prvom kolu nove sezone Premijer lige.Domaći su poveli golom Sterlinga u 23. minutu. Na 1:1 izjednačio je Klajn u 56. posle fenomenalne asistencije Dušana Tadića. Pobedu domaćem timu doneo je Staridž u 79. minutu. Sautempton je do kraja utakmice propustio nekoliko prilika za izjednačenje, a najbolje su imali Vord-Prauz, Šnajderin i Long.

Liverpul je startovao pobedom u Premijer ligi, iako su se mnogi fudbalski stručnjaci pitali kako će Redsi igrati bez Luisa Suareza, koji je otišao u Barselonu. U domaćem timu nije bilo srpskog reprezentativca Lazara Markovića, koji je povređen.Za goste je na debiju u Premijer ligi odlično odigrao Dušan Tadić, koji je zamenjen u 74. minutu.Danijel Staridž rekao je da je meč protiv Sautemptona pokazao da klub s Enfilda i bez Luisa SuareZa može da pobeđuje i postiže golove. "Naravno da je sada, kad Luis SuareZ nije u timu, na meni veći pritisak da postižem golove... Dokazali smo da možemo da pobedimo i da postižemo golove. Da li smo jači nego prošle sezone? Mislim da jesmo. Bez uvrede Luisu. On je sjajan igrač i nedostajaće nam, ali idemo dalje", rekao je Staridž.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track