Karadžić bi Radujka u borbi za savez

Jedan hoće, drugi neće

Karadžić bi Radujka u borbi za savez

Fudbal -
Generalni direktor Telekoma Srbija ne bi na čelo Saveza, Karadžić ne veruje da je to njegova definitivna odluka
Neće u predsednike.
Kompanija Telekom Srbija, otac i majka srpskog sporta, vratila se fudbalu kao strateški sponzor, a generalni direktor najveće domaće firme Branko Radujko demantovao je još jednom informaciju da će uskoro doći na čeloFSS. Aktuelni predsednik FSS Tomislav Karadžić mogao bi da zamisli predsedničku trku u kojoj bi se takmičio s prvim menadžerom Srbije.

Nagrade za plasman

Generalni sekretar FSS Zoran Laković smatra da je potpisivanjem sponzorskih ugovora i saradnjom srpskog fudbala s televizijom Arena sport napravljen istorijski pomak.
- Najveću korist imaće klubovi, jer će se vrednost sponzorstva povećavati svake godine i nagrada će biti određivana na osnovu plasmana - rekao je Laković.
- Neću se kandidovati za funkciju predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Nikad nisam razmišljao o tome, niti sam imao razgovore na tu temu - rekao je Radujko.
Predsednik FSS Tomislav Karadžić izjavio je, pola u šali pola u zbilji, da bi Radujko mogao da mu bude jak protivnik.
- Zadovoljan sam što smo potpisali ugovor s Telekomom Srbija, ali sam malo zabrinut što vidim da bih mogao da dobijem vrlo ozbiljnog konkurenta. Ni moju izjavu ni reči gospodina Radujka nemojte uzimati kao definitivne, jer postoji mogućnost da do juna zauzmemo drugačiji stav. Biće dovoljno vremena za izjašnjavanja - kaže Karadžić.
Prvi čovek srpskog fudbala naglasio je da se Telekom vratio u sponzorski pul FSS i da će se prenosi mečeva Superlige i Kupa Srbije gledati u naredne tri godine na kanalima Arene sporta, što zajedno donosi napredak srpskom fudbalu, naročito klubovima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track