Karadžić za Kurir: Iznenadio me Džajić!
Foto: Kurir Štampano

Prvi čovek FSS o izjavi legende Zvezde

Karadžić za Kurir: Iznenadio me Džajić!

Fudbal -
Poručujem im da počnu da se bave ozbiljnim stvarima i da rešavaju nagomilane probleme, ističe predsednik Fudbalskog saveza

Dragan Džajić u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir izjavio je da Crvenu zvezdu Fudbalski savez Srbije već godinama zanemaruje i zaobilazi prilikom donošenja odluka. Pozvali smo Tomislava Karadžića, predsednika FSS, da čujemo i drugu stranu.- Nemam nikakav komentar na to. Mada, priznajem da sam malo iznenađen takvim Džajinim rečima - počinje Karadžić priču za Kurir.Dobili su pozivO ideji da ga Džajić nasledi na mestu prvog čoveka saveza, Tole kaže:- Ne mogu ni na to nešto posebno da odgovorim. Zna se kako se bira predsednik FSS. Potrebno je da se ispoštuje određena procedura. O Džajiću, koji je legenda srpskog fudbala, imam lepo mišljenje.Danas je sednica Odbora za hitna pitanja, gde će biti reči o zahtevu Zvezde za izborima u Savezu.- Pozvan je i vršilac dužnosti predsednika Crvene zvezde Svetozar Mijailović da učestvuje u delu sednice koji se odnosi na njihov dopis koji su nam uputili - rekao je Karadžić.Ponovio je prvi čovek srpskog fudbala da nije promenio stav o ostanku na funkciji koju obavlja.Niko me nije zvao- Fokusirani smo na ozbiljne stvari, što bih preporučio i njima. Neka rešavaju svoje velike probleme. Savez nema dugova, kod nas su plate redovne, zna se ko i šta radi. Mi smo čvrsta i stabilna organizacija.Na kraju smo upitali Karadžića da li su ga posle Kruševca zvali čelnici Zvezde, Slaviša Kokeza ili Zvezdan Terzić. Posle barem pet sekundi razmišljanja, dobili smo neuverljiv odgovor:- Nisu.Ponovili smo: „Dakle, niko iz Zvezde vas nije zvao?“- Ne, ne - rekao je predsednik FSS, iako je gotovo sigurno istina drugačija.

Iznervirao ga Tole... Dragan Džajić
Iznervirao ga Tole... Dragan Džajić

Pomoć za ZvezduOBNOVIĆU MARAKANU!Bez obzira na lavinu nezadovoljstva s Marakane, Tomislav Karadžić je i dalje rešen da obnovi taj stadion.- Ostaje, naravno, taj plan. Došli smo da vanrednih sredstava iz fondova UEFA, koja nisu bila planirana za Srbiju, pa će uskoro početi radovi na promeni reflektora na Marakani - obećava Tole.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track