Vojislav Stanković: Neka oni šetaju, mene zanima kad igramo!
Foto: Zorana Jeftić

Kurir istražuje: Šta kažu fudbaleri Partizana o odlaganju kola

Vojislav Stanković: Neka oni šetaju, mene zanima kad igramo!

Fudbal -
Fudbaler Partizana Voja Stanković kaže da mu smeta što ne zna kada će igrati utakmicu

Na drugoj strani Topčiderskog brda nisu zadovoljni što neće igrati utakmicu u predviđenom terminu.- Poštujem to što oni hoće da šetaju, ali mi smeta što ne znamo kada ćemo igrati utakmicu protiv OFK Beograda - izjavio je Vojislav Stanković, zamenik kapitena Partizana.

Razočaran... Voja Stanković
Razočaran... Voja Stanković

NeizvesnostŠef struke crno-belih Marko Nikolić nije želeo da priča o nedeljnoj manifestaciji u Beogradu.- To me ne zanima! Jedino me interesuje da li će Partizan za vikend igrati utakmicu, a to bih voleo da saznam u toku današnjeg dana - rekao je Nikolić.

Odluka 7. oktobraNE IGRA NI PARTIZANDirektor lige Vladimir Bulatović juče je odlučio da se utakmica Partizan - OFK Beograd ne igra u ponedeljak, nego će termin biti naknadno određen.- Termin odigravanja utakmice Partizan - OFK Beograd biće određen 7. oktobra, a u opticaju su 29. oktobar, kad se igra osmina finala Lav kupa Srbije, ili 19. novembar, kad je reprezentativni termin. Za 6. oktobar zakazan je žreb za Kup i dan kasnije ćemo razmatrati ovaj problem i potruditi se da donesemo odluku koja će biti u interesu svih - kaže Bulatović.

ČINJENICEKarakteristike- Odloženi su mečevi u svim rangovima takmičenja zbog gej parade- Utakmice mlađih kategorija takođe su pomerene za ponedeljak, iako tada deca idu u školu- Ovo je drugi put da se odlažu fudbalske utakmice zbog Prajda- Zbog učešća Partizana u LE problem je pronaći termin za njegov meč protiv OFK Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track