Najnovije vesti

Vojislav Stanković: Neka oni šetaju, mene zanima kad igramo!
Foto: Zorana Jeftić

Kurir istražuje: Šta kažu fudbaleri Partizana o odlaganju kola

Vojislav Stanković: Neka oni šetaju, mene zanima kad igramo!

Fudbal
Fudbaler Partizana Voja Stanković kaže da mu smeta što ne zna kada će igrati utakmicu

Na drugoj strani Topčiderskog brda nisu zadovoljni što neće igrati utakmicu u predviđenom terminu.- Poštujem to što oni hoće da šetaju, ali mi smeta što ne znamo kada ćemo igrati utakmicu protiv OFK Beograda - izjavio je Vojislav Stanković, zamenik kapitena Partizana.

Razočaran... Voja Stanković
Razočaran... Voja Stanković

NeizvesnostŠef struke crno-belih Marko Nikolić nije želeo da priča o nedeljnoj manifestaciji u Beogradu.- To me ne zanima! Jedino me interesuje da li će Partizan za vikend igrati utakmicu, a to bih voleo da saznam u toku današnjeg dana - rekao je Nikolić.

Odluka 7. oktobraNE IGRA NI PARTIZANDirektor lige Vladimir Bulatović juče je odlučio da se utakmica Partizan - OFK Beograd ne igra u ponedeljak, nego će termin biti naknadno određen.- Termin odigravanja utakmice Partizan - OFK Beograd biće određen 7. oktobra, a u opticaju su 29. oktobar, kad se igra osmina finala Lav kupa Srbije, ili 19. novembar, kad je reprezentativni termin. Za 6. oktobar zakazan je žreb za Kup i dan kasnije ćemo razmatrati ovaj problem i potruditi se da donesemo odluku koja će biti u interesu svih - kaže Bulatović.

ČINJENICEKarakteristike- Odloženi su mečevi u svim rangovima takmičenja zbog gej parade- Utakmice mlađih kategorija takođe su pomerene za ponedeljak, iako tada deca idu u školu- Ovo je drugi put da se odlažu fudbalske utakmice zbog Prajda- Zbog učešća Partizana u LE problem je pronaći termin za njegov meč protiv OFK Beograda

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...