POGREŠILI: Zvezda bacila pare na Kataija!
Foto: Saša Pavli

Lalatović doveo nespremnog igrača

POGREŠILI: Zvezda bacila pare na Kataija!

Fudbal -
Novosađaninu Crvena zvezda mesečno daje 950.000 dinara, ili 8.000 evra, a preostali deo njegovih primanja reguliše Olimpijakos

Na insistiranje Nenada Lalatovića, poslednjeg dana prelaznog roka u Crvenu zvezdu je stigao Aleksandar Katai, a šef struke tražio je i Miloša Bosančića. Ispostavilo se da su oba igrača stigla potpuno nespremna.Daleko od formeKvalitet fudbalera koji su stigli na Marakanu nije sporan, ali dok dostignu potrebnu formu, crveno-beli mogu ozbiljno da zaostanu u borbi za titulu. Pre dolaska u Ljutice Bogdana Aleksandar Katai prošao je pravu torturu u Olimpijakosu, gde su mu zakazivali treninge u kasnim večernjim satima!- Ne bih se više vraćao na to. Šta je bilo, bilo je. Mnogo se bolje osećam nego kad sam došao. Potrebno mi je još vremena da dostignem željenu formu. Tome će poslužiti i predstojeća pauza i utakmica protiv Borca - rekao je Katai za Kurir.Ofanzivni vezista Olimpijakosa očekuje da će postepeno dobijati sve veću minutažu.- Do sada sam igrao od deset minuta do pola sata. Verujem da ću na derbiju imati snage za bar jedno poluvreme.Inače, Katai košta Zvezdu 950.000 dinara mesečno, a preostali deo njegovih primanja reguliše Olimpijakos. Ako prvak Srbije odluči da otkupi ceo ugovor, moraće da plati Grcima 71 milion dinara.

I dalje čeka svog miljenika... Nenad Lalatović
I dalje čeka svog miljenika... Nenad Lalatović

Trener i dalje verujeTrener crveno-belih Lalatović o Kataiju kaže:- Došao je malo nespreman. Pokušava to da nadoknadi i dostigne formu kakvu je imao u Vojvodini. Očekujem da uskoro počne da igra kako to od njega očekujemo. Bosančić nije igrao četiri meseca pre dolaska u Zvezdu. Pečnik je praktično počeo sezonu bez ijednog treninga sa ekipom i više igra na iskustvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track