Najnovije vesti

PREŠLI GRANICU: Bivši pripadnici OVK stigli na utakmicu Albanije u Beogradu
Foto: Facebook

Hvale se na društvenim mrežama

PREŠLI GRANICU: Bivši pripadnici OVK stigli na utakmicu Albanije u Beogradu

Fudbal
Kastrati je Albanac sa Kosmeta i bivši pripadnik OVK-a. Albanski mediji navode da su navijači okupljeni oko grupe "Plisat" krenuli za Beograd i da su već nabavili ulaznice sa duel sa Srbijom

PRIŠTINA - Grupa navijača sa Kosmeta predvođena bivšim pripadnikom OVK Albertom Kastratijem stigla je u Beograd da podrži Albaniju na večerašnjem meču sa Srbijom.Albanski mediji na Kosmetu se pozivaju na izjavu Kastratija koji tvrdi da je ušao u Srbiju. On je prvo na svom Fejsbuk profilu objavio sliku sa graničnog prelaza Preševo i tvrdi da je iz Makedonije ušao u Srbiju. Kastrati je potom na svoj profil objavio sliku uz automobila iz ulice Kralja Milana.Kastrati je Albanac sa Kosmeta i bivši pripadnik OVK-a. Albanski mediji navode da su navijači okupljeni oko grupe "Plisat" krenuli za Beograd i da su već nabavili ulaznice sa duel sa Srbijom.

Grupa navijača je navodno iz svih delova Kosmeta, Makedonije i Albanije krenula za Beograd uprkos zabrani da prisustvuju meču koji počinje u 20,45 časova na stadionu Partizana.

Kastrati noćas na graničnom prelazu Preševo
Kastrati noćas na graničnom prelazu Preševo

Kastrati tvrdi da i pored toga što je odlazak Albancima zabranjen, jedan broj "Plisata" je već otputovao za Beograd kako bi podržao albansku reprezentaciju. On je dodao da ako se ostatku navijača zabrani da uđe na teritoriji Srbije, postoji plan B, ali o njemu nije hteo da govori.

Na društvenim mrežama Albanci tvrde da je jedan deo navijača već stigao u Beograd.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...