UNUKA SALIJA BERIŠE PODRŽALA SRBE: Albanci prekršili pravila fudbala!

Napisala korektnu izjavu i dobila pretnje

UNUKA SALIJA BERIŠE PODRŽALA SRBE: Albanci prekršili pravila fudbala!

Fudbal -
Dasara Maltezi, unuka bišveg premijera, napisala korektan status, posle čega je dobila pretnje i morala da obriše status

Prištinski portal Ekspres, u članku pod nazivom "Dasara Maltezi podržava srpske huligane", piše o njenom statusu na Fejsbuku.- Berišina unuka, ćerke njegove ćerke, je objavila status u kojem piše da su Albanci ostali ponosni, ali da su prekršili pravila fudbala - navodi se u tekstu prištinskog portala.

Portal "Ekspres" piše da je Berišina unuka, komentarišući jučerašnju utakmicu Srbije i Albanije, napisala da "igrači treba da poštuju pravila i da ne mogu, ukoliko nisu dozvoljene zastave, da na stadion ubacuju dečije igračke". "Nepoštovanje pravila nije ništa drugo, nego nedostatak civilizacije", navela je Berišina unuka, ćerka njegove ćerke. Ona je objasnila da ne može da shvati Albance, jer su, kako tvrde, ostali ponosni, a u stvari su prekršili pravila fudbala i tukli se.

Prema njenom mišljenju koje je objavila na Fejsbuku, ne može na stadionu da se sudi da li su pravila pravedna ili ne, već moraju da se poštuju. Berišina unuka je navela i da je albanska fudbalska reprezentacija došla u Beograd da igra i da je trebalo da igraju, a ne da se "boksuju".

Ona je svojim sunarodnicima Albancima zamerila i što su "goreli od želje" da kažu da su Srbi necivilizovani i da na utakmici protiv srpske reprezentacije dokažu "svoj patriotazam", ali su u praksi svojim psovanjem i tučom pokazali sve, a dostojanstvo nikako.

Berišina unuka je poručila fudbalskom albanskom timu da nauči da "svet ima pravila". Na kraju je dodala i da onaj kome se ne sviđa njen status ne mora da komentariše, i da nju to "nije briga".

Posle kritika i pretnji, ona je obrisala status.

http://www.youtube.com/watch?v=uDs5mwNRY7U

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track