NEMA POVLAČENJA: Tomislav Karadžić ne podnosi ostavku

Demanti

NEMA POVLAČENJA: Tomislav Karadžić ne podnosi ostavku

Fudbal -
Karadžić nije članovima odbora za hitna pitanja rekao da će se povući sa mesta prvog čoveka srpskog fudbala, što je bila prva informacija

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić nije najavio ostavku do kraja dana.

Povodom odluke UEFA da reprezentacija Srbije bude žestoko kažnjena nakon incidenata na stadionu Partizana i prekida meča sa Albanijom , on nije kako su preneli pojedini mediji članovima odbora za Hitna pitanja FSS najavio dda se povlači, što su demantovali generalni sekretar FSS Zoran Laković, ali i sam Karadžić.

Tomislav Karadžić je rođen 10. 02. 1939. godine u Petnjici. Gimnaziju je završio u Beogradu, a diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Subotici. Od 1968. godine bavio se rukovođenjem u velikim poslovnim sistemima u Subotici, a od 1989. vlasnik je privatnog preduzeća, osam godina i predsednik „Fonda za izvoz".

U Privrednoj komori Vojvodine proglašen je za menadžera 2007. godine. Član je najviših organa Privredne komore Srbije.

Aktivnosti u fudbalskom sportu vezane su za radne obaveze na mestu predsednika Fudbalskog saveza Vojvodine, gde je proveo 15 godina. U dva mandata bio je zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore. U više navrata bio je potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije i dva puta nalazio se na čelu Fudbalskog kluba Spartak iz Subotice.

Na mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije, sa četvorogodišnjim mandatom (2008-2012), izabran je na Skupštini FSS, 15. jula 2008. godine u Beogradu. Do tog dana obavljao je funkciju predsednika Fudbalskog kluba Partizan sa kojim je osvojio oba trofeja - titulu prvaka i pobednika Lav kupa Srbije za sezonu 2007/08.

Oženjen je suprugom Đinom, ima troje dece i petoro unučadi.

Kurir sport / Sportski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track