(VIDEO) KAD SUDIJA POSTANE GLAVNI AKTER: Pokazao dva crvena, mešao igrače, nije svirao penal

Iz greške u grešku

(VIDEO) KAD SUDIJA POSTANE GLAVNI AKTER: Pokazao dva crvena, mešao igrače, nije svirao penal

Fudbal -
Grčki sudija Tasos Sidiropulos biće glavna tema analize poraza šampiona Engleske od CSKA
1 / 2

Sjajan meč odigrali su Mančester Siti i CSKA u četvrtom kolu Lige šampiona, a šou grčkog sudije Tasosa Sidiropulosa, koji je pokazao dva crvena kartona, odbio nekoliko puta želje Sitijevaca da svira penal,ali i umesto drugog žutog za Pontusa Vernbloma pokazao prvi karton Sergeju Ignačeviču sigurno je kidao živce pre svega navijačima domaćina. Na kraju je Sejdu Dumbija bio junak prvog trijumfa nekog ruskog kluba na teritoriji Engleske u Ligi šampiona - 2:1.A kako je do svega došlo? Trener domaćih Manuel Pelegrini je poslao u drugom delu na teren Fernandinja, a ovaj mu se "revanširao" sa dva žuta kartona za 20 minuta. Da situacija ode iz loše u goru po navijače Sitija pobrinuo se Brazilac.

Malo je reći da su igrači Mančestera poludeli kada je sudija meča umesto Pontusu Vernblomu pokazao karton Sergeju Ignaševiču. Da je dobio Šveđanin opomenu bila bi to druga, pa bi snage bile izjednačene po brojčanom stanju.

Da su živci popustili domaćinu pokazao je Jaja Ture kada je divljači udario igrača protivnika i to dok je lopta bila u njegovom posedu?! Zasluženo je dobio crveni karton i Siti je ostao sa devet igrača osam minuta pre kraja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track