(VIDEO) NECA SE RASPUCAO:  Remi Genčlerbirligija novi gol Tomića

Turski fudbal

(VIDEO) NECA SE RASPUCAO: Remi Genčlerbirligija novi gol Tomića

Fudbal -
Turski tim je remizirao sa ekipom Kasimpaše 2:2

Fudbaleri Genčlerbirligija osvojili su bod na gostovanju ekipi Kasimpaše u Istanbulu, 2:2, prvi gol na meču postigao je Nemanja Tomić.

Tomić i Duško Tošić našli su se u startnoj postavi Genčlerbirligija, Radosav Petrović, oporavljen od prehlade, zaigrao u nastavku susreta.

Eskišehir je remizirao na gostovanju Sivasporu, 1:1, Goran Čaušić igrao je za goste, Jagoš Vuković našao se u startnoj postavi Konjaspora na gostovanju Trabzonsporu, njegova ekipa izgubila je rezultatom 3:2.

Galatasaraj je u 9. kolu pobedio kao gost ekipu Karabukspora, Fenerbahče je pred svojim navijačima bio bolji od Rizespora, pa su ta dva kluba na deobi prvog mesta sa po 19 bodova. Miloša Krasića ni ove nedelje nije bilo u timu Fenera.

Treći je Bešiktaš, posle preokreta i pobede na gostovanju Bašakšehiru - 2:1. Tabela turske Superlige: Fenerbahče 19, Galatasaraj 19, Bešiktaš 17, Mersin 16, Gaziantep 15, Bursaspor 14, Akhisar Beledije 14, Kasimpaša 13, Genčlerbirligi 12, Trabzonspor 12...

Manisa je u 1. ligi Turske savladala Orduspor, 1:0, Nenad Milijaš odigrao je 70 minuta, Nikole Mikića nije bilo u timu. Kajzerispor je remizirao na gostovanju Girenusporu, Srđan Mijailović nije igrao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track