Najnovije vesti

KARADŽIĆ JASAN: Ne dam Savez kriminalcima

Ne odustaje

KARADŽIĆ JASAN: Ne dam Savez kriminalcima

Fudbal
Kada budem odlazio, a sa mnom i jedan broj ljudi, naći ću naslednike koji će pošteno da rade, investiraju, da ne kradu, ne prodaju fudbalere i da ne nameštaju selektore, rekao je prvi čovek našeg Saveza

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije  Tomislav Karadžić rekao je da će, za godinu ili godinu i po, kada bude odlazio, ostaviti Savez poštenim ljudima, a ne menadžerima i kriminalcima.

"Kada budem odlazio, a sa mnom i jedan broj ljudi, naći ću naslednike koji će pošteno da rade, investiraju, da ne kradu, ne prodaju fudbalere i da ne nameštaju selektore“", izjavio je Karadžić na Skupštini Saveza Regiona zapadne Srbije u Kragujevcu.

On je dodao da „grupica ljudi, menadžera iz zemlje i inostranstva, ima za cilj da preuzme Savez, vodi kadrovsku politiku selektora, vodi mlađe selekcije i A reprezentaciju.

„Mi se za sada tome odupiremo. Naravno, svi smo podložni ocenama, ali što je u našim mogucnostima ponudili smo fudbalu i pošteno je da nekom ko je juče došao u fudbal i ko se bavi kriminalnim poslovima ne damo fudbalski savez, ni Srbije, ni regiona, ni opštine“", poručio je Karadžić.

Karadžić je nedavno na Skupštini FSS dobio podršku, a promenom statuta FSS zagarantovano mu je da na funkciji ostate još najmanje godinu dana.

U utorak su svoj statut sa statutom FSS uskladili Regioni Zapadne i Istočne Srbije, gde će prema Karadžićevim najavama uskoro biti izgradjena četiri veštačka terena standardnih dimenzija, na lokacijama koje će biti određene sa lokalnim samoupravama.

Zahtev za Karadžićevu smenu pokrenula je Crvene zvezda, a prema poslednjim informacijama funkcioneri crveno-belih Slaviša Kokeza i Zvezdan Terzić za sada imaju podršku FS Beograda, dok je neizvesna situacija u Vojvodini, pošto je prošle nedelje predsednik tog saveza Ratko Borovnica podneo ostavku.

Takođe, Karadžić je rekao i da je poslata žalba Evropskoj fudbalskoj uniji zbog oduzimanja bodova zbog meča sa Albanijom.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...