Kamenovali sudiju i prekinuli meč Borca i Želje
Foto: KURIR

Huliganizam

Kamenovali sudiju i prekinuli meč Borca i Želje

Fudbal -
Željezničar je vodio rezultatom 1-0 golom kojeg je iz slobodnog udarca u 45. minutu postigao Zajko Zeba. Borcu su trebala tri gola za plasman u finale, jer je Željo i u prvoj utakmici slavio rezultatom 1-0. Međutim, huligani nisu dopustili da se meč okonča

BANJALUKA - Revanš utakmica polufinala Kupa BiH igrana u Banjaluci između Borca i Željezničara, prekinuta je sredinom drugog poluvremena pošto je pomoćni sudija Nikica Tomas pogođen kamenom u glavu.

Glavni sudija Midhat Arnautović je prvo tražio da se isprazni istočna tribina, da bi potom delegat doneo odluku o prekidu utakmice.

Željezničar je vodio rezultatom 1-0 golom kojeg je iz slobodnog udarca u 45. minutu postigao Zajko Zeba. Borcu su trebala tri gola za plasman u finale, jer je Željo i u prvoj utakmici slavio rezultatom 1-0. Međutim, huligani nisu dopustili da se meč okonča.

Željezničar će u finalu igrati protiv Širokog Brijega koji je u dvije utakmice bio bolji od Veleža.Ovo je druga uzastopna utakmica Borca i Željezničara u Banjoj Luci koja se prekida. Prošle godine, 24. septembra, takođe pri vodstvu Željezničara od 1-0, huligani su utrčali na teren i napali navijače Želje.

http://www.youtube.com/watch?v=RfjSjUoQIx8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track