Đurić: Karadžić se ne meša u rad Partizana
Foto: Marina Lopicic

Šta će tole na sastanku čelnika crno-belih

Đurić: Karadžić se ne meša u rad Partizana

Fudbal -
Predsednik crno-belih tvrdi da prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije nije bio u Humskoj da bi podržao kandidaturu Zorana Popovića

Predsednik Partizana Dragan Đurić oštro odbacuje tvrdnje da je prvi čovek FSS Tomislav Karadžić u utorak prisustvovao sastanku Sekretarijata crno-belih.On ističe da je Tole u Humsku došao u pratnji saradnika, a tema razgovora je bila nedavno zamenjena travnata podloga na stadionu srpskog vicešampiona, što je finansirala UEFA.Bio je i u Zvezdi- To je glupost i ne mogu da verujem da neko poveruje u takve priče. Gospodin Karadžić je u Partizan došao s finansijskim direktorom FSS i svojim saradnicima kako bi se napravio presek urađenog u vezi sa zamenom trave. To je projekat koji finansira UEFA i sve mora da ide preko Fudbalskog saveza Srbije - kaže Đurić i dodaje:- Sav novac koji se dobija od UEFA mora da ide preko Fudbalskog saveza Srbije, tako je i s osvetljenjem na stadionu Crvene zvezde ili zamenom trave na Banjici. Takođe, uplate od učešća u Evropi obavezno moraju da idu preko nacionalnog fudbalskog saveza.Nije bilo reči o PopovićuDemantujući da je Karadžić prisustvovao sastanku Sekretarijata, Dragan Đurić negira i priče da je Tole navodno podržao kandidaturu za novog predsednika Partizana Zorana Popovića, koga će kandidovati Upravni odbor crno-belih. Prema pojedinim tvrdnjama, upravo je predsednik FSS predložio dosadašnjeg člana UO crno-belih i nagovarao ga da prihvati ovaj predlog.- Rekao sam da se gospodin Karadžić ne meša u rad kluba i nema govora da je on podržao bilo čiju kandidaturu. Što se imena kandidata tiče, ne želim da komentarišem to. Sve ide u svom pravcu i u narednih sedam dana ćemo saopštiti ime kandidata - kaže Đurić.

Nije istekao rokIMA VREMENA ZA VANREDNU SKUPŠTINUIako se pojavila informacija da je u utorak istekao zakonski rok od 15 dana da se Dragan Đurić izjasni o zahtevu jedne trećine članova Skupštine za zakazivanje vanredne skupštine, predsednik crno-belih ističe da za to na raspolaganju stoje još dve nedelje.Sve radimo po pravilima. Do 11. decembra sam dužan da zakažem pomenutu vanrednu skupštinu, a onda ona mora da bude održana u naredna tri meseca od tog datuma. Verovatno će biti tamo negde u februaru - kaže Đurić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track