ZVEZDA DUŽNA 52 MILIONA EVRA Lalatović: Nema ni za grejanje, možda je trebalo otići u četvrtu ligu
Foto: Sapša Pavlic

Debeo minus

ZVEZDA DUŽNA 52 MILIONA EVRA Lalatović: Nema ni za grejanje, možda je trebalo otići u četvrtu ligu

Fudbal -
Bronovickom smo dali 840.000 evra, s tim novcem bismo mogli da platimo ceo tim za čitavu sezonu, ističe trener crveno-belih

Dug FK Crvena zvezda na danas iznosi okruglo 52 miliona evra, saznaje Kurir.- Tačno. Nema tu nikakve tajne, sve je jasno. Dug Crvene zvezde iznosi 52 miliona evra. Imamo pet miliona potraživanja, ali oni su teško naplativi - rekao je generalni sekretar crveno-belih Zvezdan Terzić i iskreno dodao:Terzić: Ovo nisam sanjao- Kad sam došao u Zvezdu, nisam ni sanjao da je situacija ovoliko loša. Uprkos svemu, napravili smo plan koji će od decembarske sednice Skupštine početi da se realizuje. Optimista sam.Nenad Lalatović otvoreno je govorio o problemima.- Jedini izvor para je prodaja igrača! Međutim, klub već dugo nije zaradio nijedan dinar od transfera. Dug je skočio pet-šest miliona, a glavni igrači su otišli. Ponosan sam na činjenicu da sam dao šansu Rajkoviću, Ristiću, Joviću, Grujiću... Bronovickom smo morali da platimo 840.000 evra, to je nenormalno. S tim novcem mogli smo da isplatimo ceo tim za godinu dana. Razumem sve, nije ova uprava napravila 50 miliona evra duga, nije im lako, ali nije lako ni mojim igračima - kaže Lalatović.Lala: Sve je gore i goreU medija centru na Marakani juče je bilo poprilično hladno. Mladi stručnjak crveno-belih bez dlake na jeziku je govorio i o tome:- Možda ne bi bilo loše da je Zvezda pre četiri godine otišla u četvrtu ligu. Danas ne bismo imali ovolika dugovanja, situacija je iz dana u dan sve teža. Para nema, vidite i sami da vam je hladno. Hladno je, zar ne? Da ima para, makar bi bilo grejanja. Para nema. Prljav veš ostaje u svlačionici, a o mnogim drugim stvarima neću da govorim. Daj da izguramo ovu sezonu, zaradimo 10-15 miliona, pa će biti sve lakše.

Lala o sudijamaNE DAM NA ŽENU, DECU I ZVEZDUNenad Lalatović polazi od sebe i kaže da je on najveći krivac za trenutno drugo mesto. Međutim, otvoreno govori i o sudijskim krađama.- Da neko dođe mojoj kući i, ne daj bože, udari mi suprugu ili dete, šta očekujete, da gledam i kažem mu da slobodno udara. U Kragujevcu sudija stoji u liniji i kao ne vidi situaciju koju ja s klupe jasno vidim. U Kruševcu dva penala... To su četiri boda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track