Vidićev menadžer za Kurir: Nemanja spreman da igra za Srbiju!
Foto: Dado Djilas

Ekskluzivno

Vidićev menadžer za Kurir: Nemanja spreman da igra za Srbiju!

Fudbal -
FSS na potezu: Vidić će dočekati Miloševića i Ćurčića u Milanu. Ko zna šta će posle toga odlučiti, možda se i vrati u reprezentaciju, kaže Silvano Martina

Silvano Martina, menadžer Nemanje Vidića, smatra da bi Radovan Ćurčić i Savo Milošević mogli da nagovore defanzivca Intera da ponovo zaigra za reprezentaciju Srbije!Bivši kapiten Crvene zvezde i Mančester junajteda oprostio se od dresa „orlova“ 11. oktobra 2011. i poraza od Slovenije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, kad je promašio penal.Nemanja prati „orlove“- Znam zašto me zovete (smeh). Zanima vas hoće li Nemanja igrati za reprezentaciju. E pa, ne znam! Nemam ideju šta Nemanja misli o tome. Uglavnom, nas dvojica kad se vidimo, ne razgovaramo o tome. Mogu vam reći da on prati igre reprezentacije, a šta misli o povratku, ne znam - rekao je za Kurir Silvano Martina, a posle jedne stanke dodao:- Ne znam da li je Nemanja definitivno završio s reprezentacijom. Stvarno ne znam!Potpredsednik FSS Savo Milošević i selektor Srbije Radovan Ćurčić najavili su da će u narednom periodu posetiti Nemanju Vidića i pričati s njim o povratku u nacionalni tim. Tandem „orlova“ igraće na Vidićevu nacionalnu crtu jer je poznat kao pošten i čestit Srbin. Oni veruju da bi povratkom u reprezentaciju i autoritetom pomogao Srbiji da se plasira na Evropsko prvenstvo. S Vidićem u ekipi Srbija bi uspela da vrati i navijače na stadion, pre svih pristalice Crvene zvezde. Isto tako, Milošević se nada da bi povratkom Vidića završio priču s Nevenom Subotićem jer su se njih dvojica odlično slagali kao tandem kod bivšeg selektora Radomira Antića.Spreman za razgovor- Siguran sam da će ih Nemanja lepo dočekati u Milanu. Videće se oči u oči. Ko zna šta će on posle toga odlučiti. Možda Nemanjin odgovor bude i pozitivan - podgrejao je nadu svim Srbima Silvano Martina.

Italijan... Silvano Martina
Italijan... Silvano Martina

Deset godina uz nacionalni timNEMANJA: UVEK UZ REPREZENTACIJUPre dve i po godine Nemanja Vidić je u razgovoru za sajt FIFA objasnio zašto je odlučio da više ne igra za Srbiju.- Doneo sam veoma tešku odluku posle dugog razmišljanja. Bilo mi je izuzetno teško, ali sam odlučio i nemam nameru da je promenim. Međutim, biću uz reprezentaciju ako im je potrebna pomoć u nekom drugom smislu i, naravno, da ću i dalje navijati za te momke. Igrao sam skoro 10 godina za nacionalni tim i mislim da je vreme da priliku dobiju mlade snage - rekao je tad Vidić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track