DVA KANDIDATA: Jovičić i Popović u trci za fotelju predsednika Partizana
Foto: Dado Djilas

Izbori

DVA KANDIDATA: Jovičić i Popović u trci za fotelju predsednika Partizana

Fudbal -
Gospoda Mile Jovičić i Zoran Popović su i zvanično podneli kandidature za funkciju predsednika. Izložili su plan i program rada, a u budućem periodu videćemo koja je solucija najbolja za Partizan, potvrdio je potpredsednik crno-belih Ratomir Babić

Na proširenom sastanku Sekretarijata Fudbalskog kluba Partizan zvanične kandidature za mesto prvog čovka kluba podneli su aktuelni potpredsednik Mile Jovičić i član Upravnog odbora Zoran Popović inače vlasnik firme EMC.

Posle maratonske tročasovne sednice, kojoj su prisustvovali predsednik Dragan Đurić, članovi Upravnog odora, ali i članovi radne grupe zadužene za sprovođenje izbora, postalo je jasno da će na Skupštini 16. decembra klub iz Humske imati možda i dva kandidata iz svojih redova.

„Gospoda Mile Jovičić i Zoran Popović su i zvanično podneli kandidature za funkciju predsednika. Izložili su plan i program rada, a u budućem periodu videćemo koja je solucija najbolja za Partizan“, potvrdio je potpredsednik crno-belih Ratomir Babić po završetku sastanka.Drugi potpredsednik i od četvrtka zvanično kandidat za predsedničku funkciju Mile Jovičić nije mogao da precizira da li će do 16. decembra Upravni odbor prelomiti sa kojim će snagama na skupštinu„Nezahvalno je prognozirati da li ćemo obojica ili jedan od nas biti kandidati. Pričali smo o tome kako ko vidi Partizan u budućnosti i za subotu posle podne zakazali sastanak Upravnog odbora“, dodao je Jovičić koji uživa podršku ljudi bliskih sportskom sektoru.

Zoran Popović, za koga se spekuliše da ima podršku nekadašnjeg generalnog sekretara Žarka Zečevića i aktuelnog predsednika Dragana Đurića nije želeo posle sastanka da daje izjave za medije.

Bivši golgeter i sportski direktor Partizana Nenad Bjeković, nije se pojavio na sastanku pa je ostalo nejasno da li će se i on uključiti u trku.

Kurir sport / Mozzart sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track