RAZOTKRIVENI: Zečević i Popović na tajnom ručku!
Foto: Marina Lopicic

Partizanovci kovali plan za izbore

RAZOTKRIVENI: Zečević i Popović na tajnom ručku!

Fudbal -
Nezvani gosti Obezbeđenje aktera razgovora u hotelu „Radmilovac“, među kojima je bio i Tumbaković, sprečilo ekipu Kurira da ih fotografiše

Plan da na periferiji Beograda neopaženo održe sastanak o preuzimanju Partizana pao im je u vodu! Ekipa Kurira pronašla je u hotelu „Radmilovac“ Zorana Popovića, Žarka Zečevića i Ljubišu Tumbakovića na tajnim pregovorima o preuzimanju giganta iz Humske!Pošto je obezbeđenje bilo u rangu onog kad je u Beograd dolazio Putin, nismo uspeli da uzmemo izjave aktera sastanka niti da ih fotografišemo. Naime, pregovori su vođeni u posebnoj prostoriji hotela, dok je ekipa Kurira sedela u restoranu. Bili smo im sumnjivi, pa smo dobili pratnju i prilikom odlaska do toaleta?! Izašli smo ispred i u kolima sačekali da se završe razgovori. Kad su Zečević, Popović i Tumbaković krenuli da izlaze, pokušali smo da izađemo iz automobila, ali...

Ima jaka leđa... Zoran Popović sa Žarkom Zečevićem
Ima jaka leđa... Zoran Popović sa Žarkom Zečevićem

Pretnja obezbeđenja- Ulazite u kola! Alo, bre, odmah! Brzo! - pretili su nam ljudi iz Zečevićeve pratnje kad smo pokušali da uzmemo izjavu i fotografišemo čuvenog Partizanovog genseka.Kandidat za predsednika crno-belih Zoran Popović ima ozbiljne adute u rukavu pred izbore.

Odlazi... Đurić
Odlazi... Đurić

Fotelja i TumbakovićuIz leđa mu je Zečević, dok je za Tumbakovića rezervisana funkcija prema kojoj bi vodio sportski sektor. Sastanku su prisustvovali i Milan Obućina, generalni sekretar Sportskog društva, i Vojislav Nedić, poznati advokat.

U partizanu i dalje napeto zaposleni ne odustaju od potraživanjaŠTRAJKUJEMO, ALI IGRAČI NISU UGROŽENIIako čelnici Partizana uveravaju da u klubu ne postoji nezadovoljstvo, činjenično stanje ih demantuje - u SC Teleoptik u Zemunu radnici štrajkuju od petka.- Mi smo u štrajku i to se neće promeniti sve dok nam ne daju zaostale zarade. Duguje nam se od avgusta i ovo je zaista nepodnošljivo. Čak 80 odsto stalno zaposlenih u Partizanu činimo mi iz Zemuna i nismo zaslužili da se prema nama odnose kao prema nekom slepom crevu. Ovde se godišnje organizuje 300 utakmica i preko 3.000 treninga, sve to mi radimo, a ne primamo novac - kažu štrajkači i dodaju:- Naravno, niko od nas neće sprečiti poslodavca da u centru radi šta god hoće, organizuje skupštinu ili utakmice, ali će sve to proći bez naše pomoći. Međutim, bitna je stvar da igračima prvog tima ništa ne fali i da oni imaju maksimalne uslove pred dve poslednje utakmice u jesenjem delu sezone. Takođe, želimo da istaknemo i jednu lepu stvar, a to je da je troje radnika juče primljeno u stalni radni odnos.(K. R.)Mile se opireUPRAVA UJEDINJUJE JOVIČIĆA I POPOVIĆAPre utakmice Partizan - Borac Upravni odbor crno-belih održaće sastanak na kom će pojedini članovi pokušati da ubede kandidata za predsednika Mileta Jovičića da se ujedini sa Zoranom Popovićem, protivkandidatom na predstojećim izborima! Saznajemo da je to „plan B“ dogovoren na tajnom sastanku u Radmilovcu. Prva ideja je da Popović samostalno preuzme klub, ali ako to ne bude išlo glatko, spremni su na kompromis sa aktuelnom upravom. Naravno, glavnu reč u novom rukovodstvu imao bi Popović, kome bi bila poverena predsednička funkcija. Kako saznajemo, Jovičić se protivi ideji o ujedinjenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track