VRAĆA SE NA MARAKANU: Dragan Džajić počasni predsednik Crvene zvezde
Foto: Zorana Jevtić

Ispunjena želja navijača

VRAĆA SE NA MARAKANU: Dragan Džajić počasni predsednik Crvene zvezde

Fudbal -
Bivši igrač, sportski direktor i predsednik kluba sa Marakane dobiće novu funkciju u klubu koji je vodio do najvećih uspeha u istoriji

Dragan Džajić će od nedelje biti počasni predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Pred delegate Skupštine 21. decembra će pored verifikacije mandata predsednika Svetozara Mijailovića, stići i predlog da se klupskoj legendi ukaže poštovanje na taj način.

Na taj način će treća Zvezdina zvezda i srpski fudbaler veka ipak ostati uz klub iako je u junu podneo ostavku na predsedničku funkciju.

Prvi operativac kluba Zvezdan Terzić je praktično od dolaska na „Marakanu“ želeo na sve načine da zadrži Džajića, smatrajući da on savetima i ugledom može mnogo da pomogne klubu. Potom je bivši fudbaler, sportski direktor i predsednik nekoliko puta dolazio u klupske prostorije i postalo je jasno da Terzić želi da on ostane uz klub.

Isto žele i najvatreniji navijači kluba, koji su tu želju nekoliko puta izneli predstavnicima kluba u neformalnim razgovorima. Dileme nema - “delije” u srpskom fudbalu najviše veruju upravo Džajiću, a s obzirom na velike finansijske probleme kluba, izgubili su poverenje u mnoge funkcionere koje smatraju odgovornim za propadanje kluba.

Pored svih sportskih uspeha, činjenica je da je Džajić posle prvog predsedničkog mandata otišao iz kluba a da ga nije ostavio u dugovima.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track