POTRESI U HUMSKOJ: Nikolić pred smenom, Ivan Tomić novi trener Partizana?
Foto: Nemanja Pančić

Čeka se odluka Sekretarijata i Upravnog odbora

POTRESI U HUMSKOJ: Nikolić pred smenom, Ivan Tomić novi trener Partizana?

Fudbal -
Iz Humske su poručili da će sednica Sekretarijata biti održana sutra popodne, dok je za sredu planiran Upravni odbor

BEOGRAD - Novi sportski direktor Partizana Dragan Ćirić nije želeo ni da potvrdi, ali ni da demantuje informaciju koja se ranije danas pojavila da će trener crno-belih Marko Nikolić biti smenjen i da će na njegovo mesto biti postavljen bivši igrač kluba iz Humske Ivan Tomić."Ne mogu da potvrdim tu informaciju niti da je osporim. Sve je to u nekim razgovorima i pričama. Suvišno je bilo šta komentarisati na tu temu i ja bih se ipak uzdržao od komentara. Ovo mi je tek drugi dan na poslu. Ne znam ništa i samo mogu da kažem da ćemo imati sastanke i da je sve otvoreno", rekao je Ćirić.

Foto: Partizan.rs
Foto: Partizan.rs

Potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Ljubiša Tumbaković rekao je da će sutra biti poznato da li će trener Marko Nikolić ostati u klubu.Sednica Sekretarijata fudbalskog kluba Partizan biće održana u utorak popodne, dok je za sredu planiran Upravni odbor.

Portparolka Partizana Biljana Obradović rekla je da će sutra popodne na stadionu biti sednica Sekretarijata, a u sredu Upravnog odbora. Na pitanje novinara šta je tema Sekretarijata, ona je rekla: "Vi ste novinari, vi ionako sve saznate".Nikolić je pre godinu dana preuzeo Partizan umesto Vuka Rašovića. Partizan je u tom trenutku imao bod više u odnosu na Crvenu zvezdu. Međutim, klub iz Humske je sezonu završio na drugom mestu na tabeli iza Zvezde iako je Partizan dobio "večiti derbi".

Partizan je u ovoj sezoni igrao u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a na kraju je izborio plasman u Ligu Evrope. Crno-beli su prvi deo sezone u Superligi Srbije završili na prvom mestu na tabeli sa šest bodova prednosti u odnosu na Zvezdu, a plasirali su se u polufinale Kupa Srbije gde će se sastati sa Jagodinom.Međutim, nova Uprava Partizana na čelu sa Zoranom Popovićem je očigledno odlučila da raskine saradnju sa Nikolićem i da na njegovo mesto postavi Tomića, koji je aktuelni selektor omladinske reprezentacije Srbije.

(mozzartsport.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track