DRUGARI: Žarko Zečević i Ivan Bogdanov na piću!

Bivši gensek Partizana u društvu vođe Delija

DRUGARI: Žarko Zečević i Ivan Bogdanov na piću!

Fudbal -
Ta fotografija je nastala pre pet ili šest godina, i to kada su ti momci poželeli sa mnom da se slikaju, otkriva za Kurir Žarko Zečević

Nekadašnji generalni sekretar Partizana Žarko Zečević uslikan je kako ispija piće s jednim od vođa navijača Crvene zvezde Ivanom Bogdanovim, poznatim po izazivanju nereda na sportskim priredbama.

Nisu samo pili, već su se i smeškali... Žarko Zečević i Ivan Bogdanov
Nisu samo pili, već su se i smeškali... Žarko Zečević i Ivan Bogdanov

Iako se pogledom na fotografiju stiče utisak da su njih dvojica prilično bliski, popularni Zeka tvrdi da nije znao s kim se slika, kao i to da je slika napravljena pre nekoliko godina.- Pomenuta fotografija nastala je pre sigurno pet-šest godina, ako ne i ranije. Sve se dogodilo u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu, kad me je grupa mladića zamolila da se slikam s njima, na šta sam pristao, kao što sam to radio mnogo puta pre toga i posle toga. Seo sam sa njima, popričali smo, slikali se, i to je to - kaže Zečević za Kurir.

Pamti ga Đenova... Huliganski pir Bogdanova
Pamti ga Đenova... Huliganski pir Bogdanova

Zeka uverava da Bogdanova nikada nije poznavao i ističe da mu nije jasno zašto se pomenuta fotografija našla u javnosti, posebno posle incidenta na utakmici Italija-Srbija, gde je navijač Zvezde bio predvodnik huligana, koji su prekinuli utakmicu.Naravno da nisam znao ko je taj momak, a uz to nas dvojica nismo bili sami. Na slici se nalazi još nekoliko momaka, koji su isečeni, pa se stiče utisak da smo tu bili samo Bogdanov i ja. Tu fotografiju puštali su u javnost i nakon incidenata u Đenovi, ali zaista nemam nikakve veze s Bogdanovim niti ga poznajem - kaže Zečević.

Vučelić obećaoLOVA DO SRPSKE NOVE GODINEPotpredsednik Partizana zadužen za komunikaciju s medijima Milorad Vučelić otkriva da je finansijska situacija u klubu teža nego što su mislili, ali obećava da će igrači dobiti novac do 15. januara.Zaposleni su dobili jednu platu pre Nove godine, jednu će dobiti do Božića, a kompletna dugovanja prema igračima trebalo bi da isplatimo do 15. januara, ali ne znam da li će tu biti i neki zaostali bonusi. Finansijska situacija je teža nego što smo mislili, a tek po angažovanju revizorske kuće, znaćemo tačno na čemu smo - kaže Vučelić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track