ŠALJIVDŽIJA MIHAJLOVIĆ: Želimo Mesija i Ronalda u Sampdoriji

Raspoložen

ŠALJIVDŽIJA MIHAJLOVIĆ: Želimo Mesija i Ronalda u Sampdoriji

Fudbal -
Ipak, igrači koje tražimo za nas trenutno nisu dostupni, objasnio je srpski trener na klupi tima iz Đenove

Lacio i Sampdorija odigraće uvodnu utakmicu 17. kola fudbalske Serije A, a trener tima iz Đenove Siniša Mihajlović bio je raspoložen na konferenciji za medije.

Oba tima u meč (ponedeljak, 20:45) ulaze sa po 27 bodova, s tim da je Lacio treći, a Sampdorija peta. "Očekuje nas važna utakmica, pošto obe ekipe imaju po 27 bodova. Lacio ima dobar tim, ali mi možemo da napravimo iznenađenje - kazao je srpski trener.

"Nije ovo plej-of za treće mesto, ali smo ponosni na sadašnju poziciju. Prošle sezone u Rimu je Sampdorija odigrala veoma loše", rekao je Mihajlović, a zatim, u svom stilu, okrenuo razgovor sa medijima na šalu.

"Kako su momci proveli praznike? Neki su pocrneli, neki ne, ali su se svi odmorili. Lorenco di Silvestri ima manjih problema sa fizičkom spremom, ali su ostali na rasploganju.

Mihajlović međutim neće moći da računa na Manola Gabijadinija, koji je otišao u Napoli. Bez obzira na to bio je raspoložen za šalu o Kristijanu Ronaldu i Lionelu Mesiju.

"Ostali smo bez odličnog igrača i dobrog momka, ali će stići neko ko isto toliko vredi. Znamo da nam je pojačanje potrebno, neko će otići, neko doći... Ipak, igrači koje tražimo za nas trenutno nisu dostupni. To su na primer Mesi i Ronaldo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track