PRAZNIČNO: Srpski Božić će slaviti i Nemci Švajni, Cirbes, Kim...

Tri srpsko-nemačke veze

PRAZNIČNO: Srpski Božić će slaviti i Nemci Švajni, Cirbes, Kim...

Fudbal -
Fudbaler Bajerna ne krije vezu sa našom teniserkom Anom Ivanović, košarkaš Crvene zvezde zabavlja se sa Srpkinjom Ivom Blagojević, a fudbaler Đorđe Rakić u braku je s Nemicom Kim

Godina za nama ostaće upamćena po ljubavi najlepše srpske sportistkinje Ane Ivanović i jednog od najboljih nemačkih fudbalera Bastijana Švajnštajgera. To nije jedina srpsko-nemačka ljubav koja se desila zahvaljujući sportu. U višegodišnjoj vezi nalazi se Majk Cirbes, košarkaš Zvezde, i Srpkinja Iva Blagojević. Šlag na ovoj torti međunarodnih ljubavi su Đorđe Rakić, fudbaler Zvezde, i Nemica Kim. Valjalo bi da se ova sportska ljubav u narednoj godini proširi i na državne odnose. Pa ako može još malo, da na nas pređe i njihov mentalitet...Švajni & AnaPočetkom septembra snagom bombe odjeknula je vest da su Ivanovićeva i Švajnštajger u vezi. Slika iz Njujorka na kojoj se novopečeni par drži za ruku završila je na naslovnicama svih svetskih tabloida. Kad su otkriveni, Ana i Švajni su svoju vezu počeli da kriju kao zmija noge. Nisu uspeli! Ekskluzivne fotografije Kurira iz jednog beogradskog restorana bile su krunska potvrda da su fudbaler Bajerna i lepa teniserka u ljubavi. Posle toga prestali su da kriju vezu pa su internet preplavile fotke golupčića.Status: U vezi pet meseci. Zaljubljeni do ušiju.

Cirbes & IvaUpoznali su se za vreme Univerzijade 2009. godine u Beogradu na jednom splavu. Posle dve godine ponovo su se sreli i od tada su u vezi. Zanimljivo je da se na Cirbesovoj levoj ruci nalazi istetoviran Ivin lik, jasan dokaz o kolikoj ljubavi je reč. Nemac je od dolaska u Beograd podigao svoju igru na viši nivo, a zasluge za to sigurno ima skladna veza s lepom devojkom, koja je inače takođe rođena u Nemačkoj, ali ima korene u našoj zemlji.Status: U vezi tri godine.

Rakić & KimFudbalski put doveo je Đorđa Rakića do žene njegovog života. Nemica Kim i srpski fudbaler nalaze se u braku od 2012. Prethodna godina za njih je bila posebna jer su ljubav krunisali proširenjem porodice. Kim je na svet početkom juna donela devojčicu Avi. Nemica je uz supruga bila na svakom meču koji su crveno-beli igrali na domaćem terenu u jesenjem delu sezone. Naravno, obučena u dres sa brojem sedam. Posle utakmice Kim je čekala Đorđa ispred svlačionice i iz svakog njihovog susreta bilo je jasno da je reč o velikoj ljubavi.Status: Srećna porodica. Avi bi mogla da dobije batu ili seku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track