(VIDEO) ISPUŠIO: Golman Arsenala zbog cigarete odstranjen iz ekipe, uz kaznu od 25.000 evra
Foto: Arsenalonline.com

Razljutio Vengera

(VIDEO) ISPUŠIO: Golman Arsenala zbog cigarete odstranjen iz ekipe, uz kaznu od 25.000 evra

Fudbal -
Šćešnji nije prvi fudbaler Arsenala kojeg je Arsen Venger kaznio zbog pušenja. Pre njega to su na svojoj koži osetili Džek Vilšir i Vilijam Galas

Golman Arsenala Vojćeh Šćešnji neće po dobrom pamtiti početak 2015. godine. Poljak je katastrofalno loše branio na utakmici protiv Sautemptona, u kojoj je između ostalog i asistirao Dušanu Tadiću za pogodak. Na istom meču se svađao sa saigračima, a posle primljenog pogotka nonšalantno je uzeo flašicu za vodu, što je žestoko razljutilo navijače londonskog kluba.

Međutim, to nije bilo sve. Šćešnji je po završetku utakmice uhvaćen kako puši cigaretu posle tuširanja, a očigledno je to bila kap koja je prelila čašu kod Arsena Vengera. Francuz je bio toliko ljut da je izbacio Poljaka iz ekipe za meč FA kupa protiv Hala, a neizvesno je da li će uopšte braniti do kraja sezone. Takođe, odredio je kaznu od 25.000 evra pa će tako ta cigareta ući u istoriji kao verovatno najskuplja u svetu fudbala.

Inače, Šćešnji nije prvi fudbaler Arsenala kojeg je Arsen Venger kaznio zbog pušenja. Pre njega to su na svojoj koži osetili Džek Vilšir i Vilijam Galas.

Cela ova priča zanimljiva je i iz ugla da je Arsen Venger poznat kao strastveni pušač, a poznat je detalj kada je uhvaćen kako puši na klupi dok je trenirao Monako.

http://www.youtube.com/watch?v=leXRdq840T0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track