(VIDEO) OVDE JOŠ NIJE BIO: Pogledajte gde Anelka nastavlja karijeru
Foto: Nikolas Anelka, foto, twiter

Nova destinacija

(VIDEO) OVDE JOŠ NIJE BIO: Pogledajte gde Anelka nastavlja karijeru

Fudbal -
Tridesetpetogodišnji Anelka je pored Arsenala igrao i za Pari Sen Žermen, Liverpul, Mančetser Siti, Bolton, Čelsi, Vest Bromvič, Real, Fenerbahče, Juventus, kineski Šenšua i za indijski Mumbaj

Francuski fudbaler Nikolas Anelka na korak je od prelaska u redove alžirskog prvoligaša Husein Deja.Bivši napadač Arsenala je završio kratkoročni angažman u indijskoj Superligi i spreman je da nastavi karijeru u alžirskom klubu.Tridesetpetogodišnji Anelka je pored Arsenala igrao i za Pari Sen Žermen, Liverpul, Mančetser Siti, Bolton, Čelsi, Vest Bromvič, Real, Fenerbahče, Juventus, kineski Šenšua i za indijski Mumbaj.

Anelka, koji je za francusku reprezentaciju igrao na 69 utakmica i postigao 14 golova, već je u subotu trenirao sa novim saigračima, koji trenutno zauzimaju 14. mesto u alžirskoj ligi.„Anelka nam je prijatelj. Predložio sam mu da igra za NAHD i on je dao svoj pristanak, kako bi pomogao alžirskom fudbalu“, rekao je predsednik kluba Uled Zmirli i dodao da je Anelka do sada igrao na svim kontinentima, osim na afričkom.

http://www.youtube.com/watch?v=jLL733S0cy8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track