NOVO POJAČANJE ZVEZDE SALAMI: Biću Zvezdin Baloteli, ali samo na terenu!
Foto: Crvenazvezdafk.com

Salamiju se ne sviđa karakter napadača Liverpula

NOVO POJAČANJE ZVEZDE SALAMI: Biću Zvezdin Baloteli, ali samo na terenu!

Fudbal -
Salami je u Zvezdu došao na šestomesečnu pozajmicu uz mogućnost da na kraju sezone potpiše trogodišnji ugovor za obeštećenje od 250.000 dolara

BEOGRAD - Fudbalski reprezentantivac Nigerije Gbolahan Salami rekao je da je srećan zbog dolaska u Crvenu zvezdu i poručio da će dati sve od sebe kako bi opravdao poverenje ljudi iz kluba.

Salami je u Zvezdu došao na šestomesečnu pozajmicu uz mogućnost da na kraju sezone potpiše trogodišnji ugovor za obeštećenje od 250.000 dolara.

"Srećan sam zbog dolaska u Crvenu zvezdu, koja je veliki klub sa sjajnim navijačima. Zadovoljan sam uslovima za trening i spreman sam da dam sve od sebe. Ne želim previše da pričam, jer moj osnovni moto je rad na terenu", rekao je Salami.

Salami je zadužio dres sa brojem 11, koji je u prvom delu sezone bio u vlasništvu jednog od najboljih igrača Nejca Pečnika.

"Drago mi je što trener Lalatović veruje u mene, jedva čekam to da opravdam. Primarni cilj mi je da ispunim ambicije Crvene zvezde. Gledao sam na internetu isečke iz prvog dela sezone i drago mi je što Zvezda igra ofanzivno sa tri napadača. Video sam da je ekipa veoma mlada", rekao je Salami.

On je istakao da mu se sviđa stil igra napadača Liverpula Marija Balotelija, ali ne i njegov karakater.

"Želim da budem takav igrač, borben, kako bismo napravili dobre rezultate", poručio je 23-godišnji napadač.

Salami je zbog problema sa vizom ostao u Beogradu, a pripremama Crvene zvezde pridružiće se nakon povratka ekipe iz Slovenije.

Prošle sezone igrao je za Vari Vulvse, a u Zvezdu dolazi iz nigerjske akademije Fejm.

Za reprezentaciju Nigerije odigrao je 12 utakmica i postigao dva gola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track