(VIDEO) KAKAV MEČ:Inter promašio penal, pa posle isključenja Krstičića i Vizoleka dobio Sampdoriju

Kup Italije

(VIDEO) KAKAV MEČ:Inter promašio penal, pa posle isključenja Krstičića i Vizoleka dobio Sampdoriju

Fudbal -
Roberto Manćini nije koristio neke od prvotimaca, poput golmana Handanovića i Nemanje Vidića

Fudbaleri Sampdorije eliminisani su u osmini finala Kupa Italije porazom od Intera sa 2:0.

Ovom ishodu kumovalo je, pored ostalog, i rano isključenje našeg internacionalca Nenada Krstičića, koji je crveni karton dobio već u 12. minutu zbog obaranja Ikardija. Iako Roberto Manćini, strateg Intera, nije koristio neke od prvotimaca, poput golmana Handanovića i Nemanje Vidića koji su ostali neiskorišćene rezerve, brojčana prednost na kraju mu se isplatila.

Romero je odbranio penal Ikardiju u prvom poluvremenu,ali je Inter došao do pobede. Najpre je u 71. minutu Šaćiri doneo prednost "nerazurima", a kada je Mihajlović ostao bez još jednog igrača, pošto je Vizolek isključen zbog starta na Zdravku Kuzmanoviću koji je odigrao ceo meč za Inter, posao domaćinu je bio olakšan. To je potvrdio i gol Ikardija za konačnih 2:0 u 88. minutu.

Sa druge strane, Vlada Avramov je bio nemoćan na golu Atalante, koja je sa 3:1 izgubila od Fiorentine. Drugi srpski igrač koji je mogao da igra na ovom meču, Nenad Tomović, ostao je neiskorišćena rezerva.

U četvrtak će se odigrati preostali meč osmine finala, Napoli - Udineze. Ko tu pobedi, igraće u narednoj rundi Kupa sa Interom. U ostalim mečevima četvrtfinala Kupa Italije sastaće se Milan - Lacio, odnosno u drugom delu žreba Roma - Fiorentina i Juventus - Parma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track