Zamalo tuča Butorovića i Grujića

Bliski susret

Zamalo tuča Butorovića i Grujića

Fudbal -
Ratko Butorović i Danilo Grujić sreli se u „kući fudbala“ u Staroj Pazovi i umalo se, kako neki tvrde, i potukli
Nije bilo sukoba!
Predsednik Vojvodine Ratko Butorović i fudbalski arbitar Danilo Grujić, koji je nedavno sudio susret Novosađana i Partizana, zamalo su se potukli u petak po podne u Staroj Pazovi!
Ovako glasi vest koja je juče prostrujala fudbalskim krugovima, ali prvi čovek Vojvodine demantuje da je bilo sukoba i tvrdi da su se samo sreli u prolazu.
- Delegacija Vojvodine bila je u „kući fudbala“, gde smo imali sastanak s čelnicima Fudbalskog saveza Srbije, a u isto vreme u Pazovi se održavao sastanak sudija. Prilikom izlaska iz sale u restoranu sam video Grujića, prišao mu i pitao ga: „Što ti je sve ovo trebalo? Zaista mi nije jasno“, a on mi ništa nije odgovorio. Eto, dajem časnu reč da je to cela istina i da nije bilo nikakvog sukoba - kaže za Kurir Butorović.
Prema njegovim rečima, oštrih reči nije bilo ni na sastanku s predsednikom FSS Tomislavom Karadžićem i generalnim sekretarom Zoranom Lakovićem.
- S ljudima iz Saveza najmanje smo pričali o utakmici protiv Partizana, mada smo je pomenuli. Uglavnom smo razgovarali o našem klubu, Superligi, dali neke predloge za unapređenje takmičenja, što je sasvim normalna komunikacija. Ne znam stvarno ko plasira te priče o sukobima i svađama. Posle sastanka zajedno smo otišli na ručak, što najbolje govori da nije bilo teških reči - kaže Butorović.
Laković: Normalan sastanak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track