Jovetić pokorio San Siro

Iznenađenje u seriji A

Jovetić pokorio San Siro

Fudbal -
Fudbaleri Fjorentine pobedili Milan, a junak je bio bivši napadač Partizana
Kiks lidera!
Fudbaleri Milana poraženi su od Fjorentine na San Siru rezultatom 2:1 u 31. kolu Serije, i tako iskomplikovali situaciju na vrhu tabele. Crveno-crni očigledno da se još nisu oporavili od eliminacije iz Lige šampiona, što je ekipa iz Firence iskoristila i odnela sva tri boda sa severa Italije. Domaćini su poveli preko Ibrahimovića iz sumnjivog penala, posle duela srpskog reprezentativca Matije Nastasića i Argentinca Maksija Lopeza.
Izjednačujući pogodak ljubičastih delo je bivšeg fudbalera Partizana Stevana Jovetića. Čovek odluke bio je Amauri, minut pre kraja meča, koji je tako doneo gostima izuzetno važne bodove u nastavku prvenstva.
Od ostalih mečeva treba izdvojiti remi Kaljarija i Intera 2:2 na Sardiniji. Gosti nastavljaju da igraju toplo-hladno, i ovim nerešenim rezultatom još više su se udaljili od borbe za četvrtu poziciju, koja vodi u kvalifikacije u Ligu šampiona. Iako su 30 minuta imali igrača više, crno-plavi iz Milana nisu uspeli da dođu do pobede.

Bruka RomeFudbaleri Leće pobedili su Romu sa 4:2, i ovaj trijumf će im puno značiti u borbi za opstanak. Tim s juga Italije, za koji igra naš Nenad Tomović, potpuno je nadigrao Rimljane. Gosti su tek pred sam kraj meča ublažili poraz sa dva gola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track