GAVRIĆU PRIJA RUBIN: Zvezda dobila Ruse, Luković zabrinuo Lalatovića
Foto: Twitter

Pripreme

GAVRIĆU PRIJA RUBIN: Zvezda dobila Ruse, Luković zabrinuo Lalatovića

Fudbal -
Gol odluke postignut je u šestom minutu utakmice u Beleku

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ruski Rubin 1:0 u drugom prijateljskom meču u Beleku.

Fudbaleri srpskog šampiona gol odluke postigli su u šestom minutu kada je Nenad Gavrić nastavio golgetersku seriju na pripremama. Asistent je bio Džošua Parker.

Trener Nenad Lalatović odlučio se za sledeći sastav: Kahriman, Cvetković, Luković, Lazić, Anđelković, Kovačević, Stojanović, Savićević, Lazović, Gavrić, Parker, a problem predstavlja povreda Aleksandra Lukovića.

Ipak, imaju crveno-beli razloga i za zabrinutost. Već u petom minutu igru je zbog povrede napustio Aleksandra Luković. Iskusnog kapitena zamenio je Vukašin Jovanović.

Iako je možda i fudbaler koji je trenutno u najboljoj formi, Gavrić smatra da su golovi plod rada i truda čitave ekipe.

- Ništa ne znače ovi golovi na pripremnim utakmicama. Hteo bih da ih postižem na prvenstvenim, to se zapisuje, a ovo praktično niko ni ne gleda. Veliku zaslugu imaju i moji saigrači, kao i stručni štab, jer dišemo kao jedan, i mislim da će sve biti u najboljem redu na proleće - smatra Gavrić, koji se osvrnuo i na samo utakmicu i pobedu Crvene zvezde.- Veoma čvrsta i teška utakmica protiv jedne dobre ekipe Rubina koja igra Ligu Šamiina. Nije mala stvar, za nas mlađe igrače, kada pobedimo takvu ekipu. Pohvalio bih moje saigrače na maksimalnom angažovanju tokom cele utakmice, i pokazali smo da možemo da se nosimo sa bilo kojom ekipom - kaže Gavrić.Nekoliko puta tokom utakmice, Lazović i Gavrić su zamenili strane, i na taj način stvarali probleme Rubinu.- Dešava se tokom utamice da Laza i ja zamenimo strane, pošto i on i ja možemo da igramo na obe strane. Verujem da ćemo i na narednim utakmicama dati maksimum, i pokazati da smo najbolja ekipa u Srbiji - rekao je Gavrić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track