Ljubiša Tumbaković o transferima: Ovo što se radi je amaterizam!
Foto: Saša Pavlić

Potpredsednik Partizana iznenađen

Ljubiša Tumbaković o transferima: Ovo što se radi je amaterizam!

Fudbal -
On smatra da nakon potpuno iznenadne prodaje Škuletića ne bi bilo profesionalno da crno-beli dovedu igrače koje nisu ozbiljno skautirali

Odlazak Petra Škuletića dva dana pre kraja prelaznog roka doneo je veliki problem treneru Partizana Marku Nikoliću, ali potpredsednik zadužen za sportska pitanja Ljubiša Tumbaković smatra da klub ne treba da dovodi novajlije.On svoj stav potkrepljuje time da nema vremena za ozbiljno informisanje o igraču i da je bolje dati priliku fudbalerima iz sopstvene škole.- Skauting je ozbiljna stvar i on traje od nekoliko meseci do godinu dana, zbog čega mislim da je neozbiljno i amaterski dovoditi igrače bez gledanja. Angažovanje preko diskova takođe bi bilo neprofesionalno, i to ne dolazi u obzir, pa mislim da treba da se oslonimo na svoje snage - kaže Tumbaković.

Potragu za novim pojačanjima započeli su gotovo svi funkcioneri u Humskoj, pre svih generalni direktor Miloš Vazura, ali čini se da su svi oni preskakali sportski sektor, pa čak i u vidu obične konsultacije, a kamoli donošenja konačne procene.Prvi put čujem da su pojedinci iz kluba pregovarali s nekim igračima. Mislim da sam upućen u sva dešavanja, a uz to, neko sam ko ima svoje mišljenje i niko ne može da mi zabrani da ga javno kažem - ističe Tumbaković.

Nema ostavkeNISAM ZADOVOLJANIako se prethodnih dana moglo čuti da je Ljubiša Tumbaković nekoliko puta nudio ostavku, zbog neslaganja s ostatkom UO, potpredsednik crno-belih ističe da nema nameru da odlazi.Ako ćemo iskreno, da sam zadovoljan kako se radi, nisam, ali nisam ni nešto preterano nezadovoljan. Sa svima imam korektan odnos, a mene zanima isključivo Partizan i sve to me tera da radim još jače i motivisanije, a ne da se povučem - kaže Tumbaković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track