(VIDEO) SENZACIJA U RIMU: Roma se remijem sa Parmom oprostila od titule
Foto: AP

Poslednjeplasirani tim Serije A ostao neporažen na Olimpiku

(VIDEO) SENZACIJA U RIMU: Roma se remijem sa Parmom oprostila od titule

Fudbal -
Parma je priredila veliko iznenađenje na stadionu Olimpik, pošto je uspela da odoli Romi i tako prekine seriju od pet uzastopnih poraza

BEOGRAD - Fudbaleri Intera pobedili su danas u gostima Atalantu sa 4:1, Lacio je savladao Udineze sa 1:0, a Roma je na svom terenu odigrala nerešeno s Parmom bez golova, u utakmicama 23. kola italijanske Serija A.

U ostalim utakmicama Đenova je sa 5:2 pobedila Veronu, dok su Torino i Kaljari odigrali nerešeno 1:1. Inter je na gostovanju u Bergamu u potpunosti nadigrao Atalantu i zasluženo došao do tri boda. "Neroazuri" do prednosti su došli već u drugom minutu golom Đerdana Šaćirija, da bi Atalanta izjednačila u 27. preko Maksimilijana Moraleza. Nastavak susreta je pripao Interu. Prvo je novu prednost gostima doneo Fredi Guarin u 37. minutu, da bi isti igrač na 3:1 povisio u 63, a konačan rezultat psotavio je Rodrigo Palasio u 72. Atalanta je utakmicu završila sa desetoricom igrača na terenu, pošto je Joan Benalun u 52. minutu dobio crveni karton. Srpski reprezentativac Zdravko Kuzmanović odigrao je poslednjih 10 minuta utakmice za Inter.

http://www.youtube.com/watch?v=gDx5q7Hhl94

Parma je priredila veliko iznenađenje na stadionu Olimpik, pošto je uspela da odoli Romi i tako prekine seriju od pet uzastopnih poraza.

Roma je tokom celog meča napadala, ali nije uspela da postigne gol, te su svojim četvrtim remijem u poslednjih pet utakmica znatno umanjili šanse da osvoje titulu u Seriji A.

http://www.youtube.com/watch?v=yJzeZsiKJjg

Kjevo je na svom terenu pobedio Sampdoriju 2:1. Ranije danas Milan i Empoli odigrali su nerešeno 1:1. Fudbaleri Ćezene i Juventusa igrali su bez pobednika, 2:2. Golove za domaći tim postigli su Đurić u 17. i Brienca u 70. Golove za goste dali su Morata u 27. i Markisio u 33. minutu. Gosti su mogli do pobede, ali Vidal nije iskoristio penal u 81. minutu.

Juventus je zadržao prvo mesto na tabeli sa 54 boda, dok je Roma druga sa 47.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track