NEZADOVOLJNI: Navijači Partizana već teraju upravu?
Foto: Saša Pavlić

Bojkot nove uprave crno-belih

NEZADOVOLJNI: Navijači Partizana već teraju upravu?

Fudbal -
Pristalice kluba preko društvenih mreža pozivaju na prozivanje predsednika Zorana Popovića i ostalih čelnika crno-belih

Publika na stadionu Partizana jesenji deo JSL završila je skandiranjem protiv tadašnjeg predsednika Dragana Ðurića i njegove uprave, a sva je prilika da će i na prolećnoj premijeri biti negativnog skandiranja protiv njegovih naslednika.Prodaja Petra Škuletića i Danka Lazovića nekoliko dana pred početak nastavka fudbalske sezone u Srbiji, a da pritom nisu dovedene adekvatne zamene, razljutila je pristalice crno-belih koji se danima organizuju na društvenim mrežama.Kredit trn u okuNavijače lidera na tabeli iziritirala je i činjenica da je klub podigao novi kredit, zbog čega se putem interneta apeluje da se u što većem broju dođe na sutrašnji meč protiv Voždovca u Humskoj i da se skandira protiv uprave. Posebno se insistira na skandiranju protiv predsednika Zorana Popovića, koji se kao član bivšeg rukovodstva već navikao na slične uzvike.Njemu i njegovim saradnicima se prebacuje da lošom politikom vode klub u propast, a kao potkrepljenje za to navode loš odnos sa sportskim sektorom, budući da su nerezonski oslabili ekipu pred nastavak šampionata.Takođe, jedan od ključnih argumenata jeste i izjava potpredsednika Milorada Vučelića, koji je rekao da se „titula svesno stavlja na kocku“, a manjak razumevanja za ovu izjavu pokazao je i trener Marko Nikolić tvrdnjom da ne razume tu konstataciju.Veliko nezadovoljstvoNepoznato je da li će ovaj stav zauzeti i najvernije pristalice na južnoj tribini ili je u pitanju mišljenje manjeg dela navijača, ali je činjenica da među simpatizerima crno-belih vlada veliko nezadovoljstvo zbog politike koju trenutno vode čelnici Partizana. Njima se takođe prebacuje što klub i dalje nema generalnog sponzora, a neretko se može čuti kako navijači kluba iz Humske tvrde da je ova uprava došla samo s ciljem da uništi klub.

Novo rukovodstvoŠTA SU DOBRO URADILI- isplatili deo zarada zaposlenima- isplatili deo zarada igračima- najavili izgradnju internata- najavili redukciju troškovaŠta su loše uradili- prodali Danka Lazovića- prodali Petra Škuletića dan pre kraja prelaznog roka- nisu doveli napadača- nisu doveli sponzora- još nisu uneli svoj kapital u klub- izjavili da svesno titulu stavljaju na kocku

Bez transparentnostiUPRAVA BEŽALA OD NOVINARAUpravni odbor Partizana juče je održao sednicu, posle koje niko od rukovodećih ljudi kluba iz Humske nije našao za shodno da se obrati javnosti. Šta više, svi do jednog su pobegli od novinara, a preko portparola kluba Biljane Obradović kratko su poručili da je revizijom utvrđeno da dug kluba završno sa 31. decembrom 2014. iznosi 14.873.000 evra. Uz to, podignut je kredit od milion evra, umesto planiranih četiri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track