(VIDEO) BAHATI BALOTELI: Razbesneo Džerarda i izazvao nemir u svlačionici
Foto: Reuters

Neposlušan

(VIDEO) BAHATI BALOTELI: Razbesneo Džerarda i izazvao nemir u svlačionici

Fudbal -
Nije izgledalo lepo i svakako to u svlačionici nije lepo videti, rekao je kapiten tima

Kapiten fudbalera Liverpula Stiven Džerard nije bio presrećan odlukom Marija Balotelija da otme loptu iz ruke Džordana Hendersona i izvede jedanaesterac u prvoj utakmici 1/16 finala Lige Evrope protiv Bešiktaša (1:0).

Iako Baloteli slovi kao sjajan izvođač jedanaesteraca (27 golova iz 29 pokušaja u profesionalnoj karijeri) u trenucima kad je Liverpulu dosuđen jedanaesterac predviđeni izvođač bio je Džordan Henderson, kapitan u odsustvu povređenog Džerarda.

"Mislim da je Mario bio neposlušan zato što se ubacio ispred njega i išao protiv onoga što je menadžer isplanirao pre utakmice. Džordan je kapitan. Mario je video da se Džordan sprema izvesti penal i pokazao je malo nepoštovanja u situaciji. Ali dao je važan gol. Mislim da bi šestorica ili sedmorica igrača želeli šutirati penal i da su svi rekli da će šutirati, šta bi bilo? Pravila postoje s razlogom", rekao je Džerard u ulozi stručnog sukomentatora.

"Nije izgledalo lepo i svakako to u svlačionici nije lepo videti. Henderson se u situaciji poneo dobro, a ono što je najvažnije za mene i navijače je da smo pobedili i sačuvali mrežu netaknutom, što nas dovodi u jako dobru poziciju uoči revanša", dodao je kapiten Liverpula. Baloteli se oglasio putem Instagrama i pozvao na smirivanje strasti.

"Hvala Hendo što si mi dopustio da izvedem penal. Zaustavite sada dramu. Pobedili smo i to je ono što se računa. Mi smo ekipa i mi smo Liverpul. Dajte, momci", napisao je Baloteli.

http://www.youtube.com/watch?v=6NniNQ1vN3c

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track