NAVIJAČI NOVOG PAZARA PRETE: Zapalićemo vas ako izgubite od Čukaričkog
Foto: Saša Pavlić

Posle napada pištoljem na fudbalera

NAVIJAČI NOVOG PAZARA PRETE: Zapalićemo vas ako izgubite od Čukaričkog

Fudbal -
Jedan navijač OFK Beograda poslao mi je dan pre utakmice poruku da je meč namešten i da će biti 1:0 za Rad, kaže član Torcide

Ako je suditi po izjavama navijača Novog Pazara, neće se sve završiti na vađenju pištolja i pretnjama doskorašnjem fudbaleru tog kluba Žarku Udovičiću, koji je promašio penal u završnici utakmice sa Radom na Banjici, koju je klub sa Jošanice izgubio sa 1:0. Pristalice Novog Pazara su poručile svojim fudbalerima da će mnogo gore da prođu ukoliko izgube od Čukaričkog.

"Besni smo na Upravu kluba. Poručili smo im da ćemo ih sve zapaliti ako u subotu izgube od Čukaričkog kod kuće", rekao je jedan od članova Torcide i dodao zašto se pretilo Udovičiću:

"Jedan navijač OFK Beograda poslao mi je dan pre utakmice poruku da je meč namešten i da će biti 1:0. Kao dokaz, poslao je fotografiju uplaćenog tiketa. Šta čovek da pomisli?"Neimenovani navijač je potvrdio i da je bilo vađenja pištolja u svlačionici Novog Pazara.

"Jeste, ali je pištolj sve vreme bio u koricama, u futroli. Niko nije pretio ubistvom. Tačno je da smo ga napali, ali to je zato što je on namerno promašio penal", jasan je bio član Torcide.

Kurir sport / Naše novine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track