(VIDEO) NE PRESTAJE DA REŠETA: Pogledajte gol Škuletića za pobedu Lokomotive
Foto: Fclm.ru

Vredi i više od četiri miliona evra

(VIDEO) NE PRESTAJE DA REŠETA: Pogledajte gol Škuletića za pobedu Lokomotive

Fudbal -
Petar Škuletić doneo Moskovljanima pobedu u Rostovu u svom prvenstvenom debiju golom postignutim glavom u 64. minutu

Napadač moskovske Lokomotive Petar Škuletić postigao je jedini gol u pobedi svog tima na gostovanju Rostovu u 18. kolu ruske Premijer lige.

Doskorašnji fudbaler Partizana je sjano reagovao glavom na centaršut Aleksandra Samedova sa desne strane i u svom stilu pogodio mrežu sa desetak metara udaljenosti.

Škuletić je prekratio muke gostima, jer je domaćin, iako "fenjeraš", bio opasniji u prethodnom delu meča i stvorio nekoliko prilika. Nije ih iskoristio, pa ga je stigla kazna u vidu "projektila" 24-godišnjeg Srbina.

Bio je to prvenstveni debi Škuletića u dresu Lokomotive, a prethodno je igrao za svoj novi klub u Kupu Rusije.

Škultić dokazuje da ne planira da se zaustavi sa davanjem golova ni posle promene sredine. Moskovljani su ga platili Partizanu četiri miliona evra u finišu prelaznog roka i već je počeo da se isplaćuje novim poslodavcima.

Posle prvog prolećnog kola Premijer lige "popeo" je Lokomotivu na peto mesto. Ekipa trenera Miodraga Grofa Božovića sada ima 33 boda, jedan manje od Krasnodara na četvrtom mestu, koje vodi u Ligu Evrope. Nije nerealno ni da se "lokosi" umešaju u borbu za drugo mesto, sa koga se ide u Ligu šampiona. Trenutno im trećeplasirani Dinamo iz Moskve beži dva boda (uz meč manje), a drugoplasirani CSKA samo četiri. Lider Zenit je van domašaja, jer je osvojio 44 boda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track