ŠKRTEL JAČI OD ČAK NORISA: Kada u Burger kingu traži big mek, on ga i dobije
Foto: Printscreen

Podrška Slovaku

ŠKRTEL JAČI OD ČAK NORISA: Kada u Burger kingu traži big mek, on ga i dobije

Fudbal -
Povređeni fudbaler Liverpula dobio je podršku na Enfildu kada je iznošen sa terena

Fudbaler Liverpula Martin Škrtel povredio se posle desetak minuta utakmice FA kupa sa Blekburnom. Dok je na nosilima iznošen sa Enfild rouda dobio je podršku sa tribina, a navijačima je otpozdravio podizanjem palca. Svi se nadaju da je taj gest slovačkog defanzivca pokazatelj da nije teže povređen.

Istovremeno, u fokus je došao transparent, kojim navijači i inače bodre 30-godišnjeg Škrtela. Njegovi obožavaoci često na utakmice Liverpula dolaze sa sledećom porukom:

"Martin Škrtel je toliko jak da kada u Burger kingu traži big mek, on ga i dobije".

To bi praktično značilo da je Škrtel po snazi u rangu sa Čak Norisom, možda čak i jači... I dobro je što je tako, jer mu je sada snaga potrebna da bi prevazišao povredu.

On se povredio posle skok duela sa Rudijem Gestedom, igračem Blekburna iz Benina. Gested je u tom duelu rukom udario Škrtela u glavu, a defanzivac Liverpula je pao na leđa. Nije bio u nesvesti, sve vreme je držao oči otvorene, pomerao je ruke... Lekarska ekipa je odmah uletela na teren kako bi mu ukazala prvu pomoć. Škrtelu je fiksiran vrat, a zatim je iznet sa terena i odvežen u bolnicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track