(VIDEO) SUDIJA PAO ZBOG ZVEZDE: Potvrđeno da je Parker dao gol iz ofsajda
Foto: Printscreen

Sudijska komisija kaznila pomoćnika Jovanovića

(VIDEO) SUDIJA PAO ZBOG ZVEZDE: Potvrđeno da je Parker dao gol iz ofsajda

Fudbal -
"Mahač" na meču Crvena zvezda - Vojvodina, Vladimir Jovanović, suspendovan na neodređeno, jer nije podigao zastavicu kod prvog gola domaćina

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala je "mahača" sa utakmice Crvena zvezda - Vojvodina Vladimira Jovanovića na neodređeno.

Jovanović je bio prvi pomoćnik glavnog sudije Danila Grujića i nije signalizirao ofsajd poziciju u kojoj se našao strelac prvog gola za Zvezdu, Džošua Parker. Fudbaler iz Antigve je u petom minutu bukvalno oteo loptu saigraču Aleksandru Kataiju, koji se spremao da je pošalje u praznu mrežu. Parker se tako prvi put od dolaska u Zvezdu upisao se u strelce iako je bio u nedozvoljenoj poziciji.

http://www.youtube.com/watch?v=vRIy-Tn9lcU
http://www.youtube.com/watch?v=Nq50H_fruYk

Sudijska komisija je suspendovala i pomoćne arbitre sa meča OFK Beograd - Napredak, Nenada Kurčubića i Bojana Jovanovića, zbog nekoliko očiglednih propusta. Na "hlađenje" će i glavni arbitar utakmice Radnički Niš - Jagodina, Srđan Jovanović, zato što je propustio da u 47. minutu dosudi penal za domaćina.

Na suđenje se žalio i Partizan zbog navodnog penala i igranja rukom igrača Donjeg Srema, ali je Sudijska komisija utvrdila da crno-beli nisu bili u pravu.

(Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track