TOLE I DAVOR ŠIRE BRATSTVO I JEDINSTVO: Fudbalski savez Srbije podržao kandidaturu Šukera
Foto: Fss.rs

Bratstvo i jedinstvo u Staroj Pazovi

TOLE I DAVOR ŠIRE BRATSTVO I JEDINSTVO: Fudbalski savez Srbije podržao kandidaturu Šukera

Fudbal -
Predsednik Hrvatskog fudbalskog saveza bio gost Fudbalskog saveza Srbije

Predsednik Hrvatskog fudbalskog saveza (HNS) Davor Šuker bio je danas gost Fudbalskog saveza Srbije. Nekadašnjeg golgetera zagrebačkog Dinama, Sevilje, madridskog Reala, Arsenala i drugih klubova u Kući fudbala u Staroj Pazovi dočekali su najviši zvaničnici FSS, na čelu sa predsednikom Tomislavom Karadžićem.

Šuker je bio u poseti kako bi tražio podršku za svoju kandidaturu za članstvo u Izvršnom odboru UEFA. Lobiranje je bilo uspešno, jer mu je rukovodstvo srpskog fudbala obećalo podršku.

"Za članstvo u Izvršnom Komitetu UEFA bilo je neophodno da sastavim sopstveni program i sa njim upoznam što veći broj članica UEFA. Razumljivo, jedna od obaveznih stanica bila je i Srbija gde sam se susreo sa starim prijateljima i kolegama s kojima imam kvalitetnu saradnju. Nadam se da ću uspeti u sopstvenim planovima, da ću se uključiti u rad organa UEFA i da ću na taj način, pored ostalog, biti u mogućnosti da pomognem brojnim zemljama u regionu s obzirom na to da nas muče gotovo iste brige", istakao je Šuker.

Tomislav Karadžić je, između ostalog, rekao da je prvi čovek hrvatskog Saveza uvek dobrodošao.

"I da Davor nije došao u ovu posetu, imao bi podršku Fudbalskog saveza Srbije. Srećan sam, ipak, što je došao, zapravo on je ovde uvek dobrodošao. Naša dva Saveza su i do sada imala saradnju na visokom nivou, očekujem da se tako nastavi i u budućnosti", naglasio je Karadžić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track