Mirko Poledica: Žene igrača nam traže novac za silikone!
Foto: Dragana Udovicic

Isteruju pravdu za svoje jače polovine

Mirko Poledica: Žene igrača nam traže novac za silikone!

Fudbal -
Devojke i supruge fudbalera su prevazišle svaku meru, non-stop dolaze i pitaju kad će njihovi muževi i momci biti isplaćeni, kaže Poledica

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije Mirko Poledica poručio je ženama i devojkama igrača da ne traže od njih pomoć i da sindikat ne može da utiče na to da li će njihove momke i muževe klubovi isplatiti.Poledica je sa zvanične stranice sindikata na Fejsbuku poručio:Briga ih za mere štednje- Obaveštavamo sve žene i devojke naših članova koje nas zovu i postavljaju standardno pitanje „kad će mom mužu/dečku da plate“ da ne planiraju nikakve aktivnosti (more, silikone, tretmani) do kraja avgusta 2015. godine zbog poremećaja u finansijskoj politici naših klubova, da podnesu mere štednje koje je država propisala i da se sve nose u tri lepe pm... Nemojte nam zameriti na ovoj emotivnoj poruci, ne možemo više da ćutimo. Nadamo se da imate razumevanja.On je potom za Kurir izjavio:- Neverovatno je koliko poziva imamo tim povodom. Devojke i žene čak i dolaze u velikom broju u naše prostorije i traže od nas da im pomognemo, ali ne možemo da im objasnimo da se naš fudbal nalazi u teškoj finansijskoj situaciji. Preko glave nam je da objašnjavamo sve te stvari. Kako mi se čini, to rade bez znanja fudbalera - kazao je Poledica.Ćutale su 8. martaOn je takođe istakao da sindikat služi da pomogne, ali da su one preterale u svojim zahtevima.- Neću da pominjem imena, ali s kojim pitanjima i predlozima dolaze, pa to je prevazišlo svaku meru. Stalno im isto objašnjavamo, ali one jednostavno teraju po svome a glavno pitanje je kad će mom mužu ili dečku biti isplaćen novac. Moram da istaknem da je za 8. mart bilo manje interesovanje, što nas je iznenadilo. Verovatno su ih muževi i momci izveli na večeru ili u kafanu.Mirko Poledica je istakao da je za sindikat veći problem to što za pomoć u pratnji roditelja dolaze fudbaleri koji imaju i po 30 godina.Zabrinjavajuće je da igrači imaju toliko godina, imaju porodicu i decu, ali za pomoć dolaze s roditeljima. Oni moraju da budu svesni da sami treba da rešavaju svoje probleme - zaključio je Poledica.

Svi bi da izgledaju kao ona... Soraja Vučelić
Svi bi da izgledaju kao ona... Soraja Vučelić

Brinu o svimaZOVU ME I POSLE PONOĆIMirko Poledica dodaje da je pre dva dana imao poziv posle ponoći, i to od jednog našeg igrača iz Indonezije.Moji saradnici i ja smo non-stop na usluzi svima. Mene je pre dva dana jedan igrač zvao oko jedan posle ponoći. On trenutno igra u Indoneziji i tražio je da mu rešimo neke stvari. Takav je naš posao i mi smo svesni toga. Smatram da u fudbalu problemi treba odmah da se rešavaju, a ne da se stavljaju pod tepih - poručio je Poledica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track