(VIDEO) ORIO SE ĐURĐEVDAN APENINIMA: Ovako je Mihajlović pevao himnu Zvezdinih navijača
Foto: Printskrin

Nasmejao sve do suza

(VIDEO) ORIO SE ĐURĐEVDAN APENINIMA: Ovako je Mihajlović pevao himnu Zvezdinih navijača

Fudbal -
Mihajlović je bio gost u jednoj emisiji italijanske Skaj televizije, a onda je na nagovor voditelja otpevao pesmu "Đurđevan" koja je vodila Zvezdu do titule evropskog i svetskog prvaka 1991. godine

RIM - Trener fudbalera Sampdorije Siniša Mihajlović otpevao je legendarnu pesmu "Đurđevdan", koja je bila himna navijača Crvene zvezde tokom 90-tih godina prošlog veka.Mihajlović je bio gost u jednoj emisiji italijanske Skaj televizije, a onda je na nagovor voditelja otpevao pesmu "Đurđevan" koja je vodila Zvezdu do titule evropskog i svetskog prvaka 1991. godine. Mihajlović je od 1990. do 1992. igrao za Zvezdu sa kojom je osvojio obe evropske titule. Inače, voditelj je tokom razgovora podsetio da je prvi čovek Sampdorije Masimo Ferero nedavno izjavio ljubav srpskom treneru i pevao mu pesme zbog dobrih rezultata kluba iz Đenove."Odgovorio sam mu da volim moju ženu. Sjajno je pevao, ali ja više volim srpsku muziku. Želeo bih njemu da posvetim himnu navijača Zvezde", rekao je Mihajlović, a onda sa bendom u studiju otpevao "Đurđevan" i nasmejao sve prisutne.

"U Srbiji svaka porodica ima svog sveca, zaštitnika. Moj je Sveti Nikola. Đurđevdan je slava koju slave gotovo svi Romi, a pošto navijači Crvene zvezde sebe zovu ’ciganima’ i njima je ovo jedna od omiljenih pesama", rekao je Mihajlović.

http://www.youtube.com/watch?v=1yrbjFZJLh4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track