Liverpul sa igračem manje nadigrao Blekburn
Foto: REUTERS

Premijer liga

Liverpul sa igračem manje nadigrao Blekburn

Fudbal -
Tim Kenija Dalgliša poveo je u roku od tri minuta sa 2:0 u prvom poluvremenu golovima Rodrigesa, ali je u 25. minutu direktan crveni karton zaradio Doni i u velikoj meri otežao posao saigračima

LONDON - Fudbaleri Liverpula slavili su večeras sa igračem manje na gostujućem terenu protiv Blekburna - 3:2, u utakmici 33. kola engleske Premijer lige.Tim Kenija Dalgliša poveo je u roku od tri minuta sa 2:0 u prvom poluvremenu golovima Rodrigesa, ali je u 25. minutu direktan crveni karton zaradio Doni i u velikoj meri otežao posao saigračima.

Davljenik Blekburn je u nastavku izjednačio rezultat i činilo se tada da bi mogao barem do dragocenog boda, ali je nadanja domaćina srušio Kerol pogotkom za slavlje "crvenih" u samom finišu meča.

Blekburn - Liverpul 2:3 (Jakubu 36, 61.penal - Rodriges 13, 16, Kerol 90)

Odigrano u ponedeljak:Everton - Sanderlend 4:0, Njukasl - Bolton 2:0, Totenhem - Norič 1:2, Aston Vila - Stouk 1:1, Fulam - Čelsi 1:1.

U sredu se sastaju Mančester Siti - Vest Bromvič, Vigan - Mančester Junajted, Vulverhempton - Arsenal i Kvins park rendžers - Svonsi.

Tabela: Mančester Junajted 79 bodova, Mančester Siti 71, Arsenal 61, Totenhem 59, Njukasl 59, Čelsi 57, Everton 47, Liverpul 46, itd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track