Lalatoviću uvek neko drugi kriv!
Foto: Saša Pavlić

Zvezdin trener ne oseća odgovornost

Lalatoviću uvek neko drugi kriv!

Fudbal -
Mladi strateg se izjavama štiti od otkaza, a sad bi mogao da precizira ko je „poslao onog sudiju u Novi Pazar“

Nenadu Lalatoviću je u Nišu smetao loš teren, u Kragujevcu to što se protivnik branio, a u Novom Pazaru - sudija. Na sve te tri utakmice Crvena zvezda je igrala loše, i to je osnovni razlog zašto je ostajala bez bodova, ali mladi trener i dalje ne oseća odgovornost.Sve više se u srpskom fudbalu gleda u tuđe dvorište i nalaze se različita opravdanja za sopstvene neuspehe. U zamku u koju je upao Marko Nikolić, bivši trener Partizana, upecao se i Nenad Lalatović, šef struke Crvene zvezde. Posle rezultatskog neuspeha svoje ekipe, mladi trener izlazi u javnost neadekivatnim izjavama. Nije Zvezdi bio kriv trener u Nišu, niti igra Radničkog u Kragujevcu, a posebno ne suđenje u Pazaru.Nedorečen je ostao Lalatović posle meča u Pazaru.

- Mnogima smeta to što je Zvezda prišla prvoplasiranom timu na dva boda, pa su onda poslali ovog sudiju - izjavio je trener Zvezde.Dve su mogućnosti - da imenuje ko je poslao sudiju, ili njegova priča ne pije vodu. Ako želi da bude uspešan i cenjeni trener, Lalatović mora da promeni ploču i dva puta razmisli pre nego što nešto kaže u etar.Crvena zvezda se novim porazom opet udaljila od titule i sada ima pet bodova zaostatka za Partizanom.

Nema mira stigao odgovor iz HumskeVAZURA: ŠTA HOĆE LALATOVIĆ I TONČEV?

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura poručuje da mu nije jasno zašto se čelnici Crvene zvezde konstantno pronalaze u pričama o nameštanju:

- Ne razumem zašto se Ivica Tončev javlja i govori o tome da Zvezda ne učestvuje u nameštanju, kad njih niko nigde nije prozvao. Ne znam kako i zašto se oni pronalaze u tome. Što se trenera crveno-belih Nenada Lalatovića tiče, neka kaže ko je poslao, kako on kaže „onog sudiju“, na meč protiv Novog Pazara, kad je, koliko vidim, suđenje bilo sasvim normalno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track