Leković: Ko o čemu, Karadžić o poštenju
Foto: Dragana Udovičić

Prvi opozicionar odgovara predsedniku

Leković: Ko o čemu, Karadžić o poštenju

Fudbal -
Sukob Četiri godine mi je bio potpredsednik u Savezu. Vratio sam ga u život kad su ga svi terali, a sad me naziva besposličarom, poručio Karadžićev oponent

Nebojšu Lekovića pogodile su reči Tomislava Karadžića jer ga je nazvao besposličarom koji vreba zgodnu priliku da se zaposli u FSS i prima veliku platu. Budući kandidat za predsednika Saveza nije ostao dužan nekadašnjem saradniku.

- Ko o čemu, kurva o poštenju! Tole je u velikom očaju. Ne zna šta priča. Kad nema argumente, onda me vređa! On je poslednji čovek u Srbiji koji treba da govori o moralu. Da ima obraza, podneo bi ostavku juče ujutro. Ostaće što duže na funkciji, a mi ćemo svi platiti cenu - u dahu je rekao Leković za Kurir i nastavio:Birao me narod- Tole je četiri godine bio moj potpredsednik kad sam vodio Savez. Ja sam ga vratio u fudbal kad su ga svi isterali. Eto, doživeo sam da mi to vrati na ovakav način. Umesto da se pokrije ušima, on me proziva.Lekovića je posebno zabolelo to što ga je Karadžić nazvao čovekom kojem je Dušan Mihajlović poklanjao poslanička mesta u Skupštini Srbije:- (smeh) Ja sam jedan od najstarijih poslanika u Srbiji. Bio sam u pet mandata poslanik u republičkom i saveznom parlamentu, a u raznim odborima dugi niz godina. Jedini koji mi je poklanjao mandate bio je narod na izborima.Nesposoban je, nek ode Karadžić tvrdi da Leković, za razliku od njega, želi da prima platu kao predsednik FSS:- Profesionalizacija u Savezu mora da se sprovede po hitnom postupku. Istina je da Tole ne prima platu, ali zato gomila ljudi oko njega ima ogromna primanja. Njega ne plaća Savez i zato neće da preuzme odgovornost. Pod njegovim mandatom reprezentacija nije otišla na tri velika takmičenja. O čemu mi pričamo. Lopov misli da ceo svet krade. Nesposoban je i mora da ode.

Ne haje za optužbe... Tomislav Karadžić
Ne haje za optužbe... Tomislav Karadžić

SelektorTOLE IZIGRAO PIKSIJA- Da se razumemo, nemam dogovor s Piksijem, ali znam da ga je Tole izigrao i da on ima veliku želju da radi s reprezentacijom. Jedino on može da razmrda fudbalere. Nepošteno je s Toletove strane da stavi Ćurčića pred svršen čin. Bolje da ga je ostavio da završi posao s mladom reprezentacijom i napravi rezultat na EP. Ovako je napravio samo duplo golo.

„Večiti“ ćuteSARADNICI SU TAJNA- Imena neću da otkrivam! Imam moćnu ekipu i sponzore koji će doći sa mnom. Što se klubova tiče, znam da imam opštu podršku svih jer su na ivici egzistencije. Ne moram ja da budem predsednik, bitno je da se dese promene. Svuda je fudbal radost, samo je kod nas velika tuga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track