DELIJE OD SAD IMA KO DA ČUJE: Navijači Zvezde mogu da se žale na rad kluba
Foto: Beta

Nova pravila

DELIJE OD SAD IMA KO DA ČUJE: Navijači Zvezde mogu da se žale na rad kluba

Fudbal -
Pritužba može biti podneta anonimno ili sa podacima i elektornskom poštom ili pismom upućenim na nadzorni odbor

Nadzorni odbor Fudbalskog kluba Crvena zvezda omogućio je svim navijačima da kroz pritužbe na rad kluba dobiju priliku da učestvuju u njegovom funkcionisanju i sačuvaju ga od dalje degradacije ili eventualnih malverzacija.

Nadzorni odbor sastavljen od delegata uprave i udruženja građana "Delije sever" je već u nekoliko navrata intervenisao i iznosio primedbe na događanja u klubu, a sada je to omogućio i svim pristalicama.

"FK Crvena zvezda, odnosno Nadzorni odbor FK Crvena zvezda, u skladu sa svojim statutarnim ovlašćenjima, počev od 06.04.2015. godine, počinje da postupa po pritužbama upućenim na rad svih sektora FK Crvena zvezda (organi kluba, svi zaposleni, profesionalni pogon, omladinska škola). Pritužba može biti podneta anonimno ili sa podacima i to na sledeće načine:

- Na e-mail adresu nadzorniodbor@crvenazvezdafk.com

- Preporučenim pismom na adresu "Ljutice Bogdana br. 1a" sa naznakom "za Nadzorni odbor". Zatvorenu kovertu sa pritužbom ubaciti u poštansko sanduče koja se nalazi ispred prostorija veterana FK Crvena zvezda na zapadnoj strani stadiona „Rajko Mitić“.

Nadzorni odbor FK Crvena zvezda razmotriće svaku podnetu pritužbu i po istoj doneti odgovarajući zaključak u smislu svojih statutarnih ovlašćenja", stoji u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track