(VIDEO) Pogledajte autogol igrača Vest Hema i kako je David Silva pao u nesvest
Foto: Reuters

Svega je bilo u Mančesteru

(VIDEO) Pogledajte autogol igrača Vest Hema i kako je David Silva pao u nesvest

Fudbal -
"Građani" pobedili "čekićare" 2:0, a meč obeležio spektakularni autogol Kolinsa i teška povreda španskog fudbalera

Fudbaler Vest Hema Džejms Kolins postigao je atraktivan gol na utakmici sa Mančester sitijem, kome je tako "otvorio vrata" pobede.

Kolins je u 18. minutu nespretno reagovao na centaršut Hesusa Navasa sa desnog krila i sa ivice šesnaesterca lobovao svog golmana Adrijana. Zaista spektakularan autogol kakav se retko viđe.

Tako je Mančester siti poveo 1:0, a konačan rezultat 2:0 postavio je Serhio Aguero pogotkom u 36. minutu, a i tada je asistenciju "upisao" Hesus Navas.

Utakmicu je obeležila i teška povreda Davida Silve. Španac iz Sitija dobio je jak udarac laktom u lice od Šeika Kujatea, pa je na kratko ostao bez svesti. Lekari su mu sedam-osam minuta ukazivali pomoć na terenu, davali su mu i kiseonik, a zatim je na nosilima iznet sa terena i odveden u bolnicu. Sumnja se da je Silva zadobio prelom jagodične ili vilične kosti. Kujate je dobio žuti karton.

Mančester siti je četvrti na tabeli posle 33. kola, sa 64 boda, jednim manje od Mančester junajteda, a dva iza Arsenala, koji ima i meč manje. Vest Hem nije pobedio ni u trećoj uzastopnoj utakmici. "Čekićari" su deseti sa 43 boda.

manchester city v. west ham united David Silva... by mszabi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track