SINIŠA NIJE DŽENTLMEN: Mihajlović želi da uskrati slavlje Staroj dami
Foto: AP

Juventusu potreban bod za Skudeto

SINIŠA NIJE DŽENTLMEN: Mihajlović želi da uskrati slavlje Staroj dami

Fudbal -
Naša forma je imala uspona i padova, čak i u finišu prvenstva, ali ja bih se uvek kladio na nas, kazao je srpski stručnjak

BEOGRAD - Trener Sampdorije Siniša Mihajlović ocenio je danas da je njegova ekipa "iznenađenje sezone" u italijanskom fudbalu i dodaje da ne bi želeo da Juventus u Đenovi proslavi šampionsku titulu.

Sampdorija će sutra od 18.00 u Đenovi dočekati torinsku "Staru damu", kojoj je samo bod potreban da osvoji četvrtu uzastopnu titulu prvaka Italije.

"Verujem da zajedno s navijačima, uz odlučnost, karakter, dobru igru i malo sreće koja nam je nedostajala u poslednje vreme možemo da odložimo slavlje Juventusa. Oni zaslužuju Skudeto i osvojiće ga, ali u Torinu, a ne ovde", rekao je Mihajlović, a prenose italijanski mediji.

Sampdroija na poslednjih pet utakmica u Seriji A nije zabeležila pobedu, pa joj sada Đenova, Fiorentina, Inter i Torino prete da je prestignu na petom mestu.

"Definitivno da će to za nas biti utakmica sezone, protiv odličnog protivnika. Njima treba bod, ali nama trebaju sva tri. Mislim da smo mi iznenađenje sezone. Naša forma je imala uspona i padova, čak i u finišu prvenstva, ali ja bih se uvek kladio na nas", kazao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track