(VIDEO) KRISTIJANO NA MUKAMA: Ronaldo ni u svojoj kući ne može da pobegne od Mesija

Umesto izjave ponudio sok

(VIDEO) KRISTIJANO NA MUKAMA: Ronaldo ni u svojoj kući ne može da pobegne od Mesija

Fudbal -
Najbolji fudbaler sveta susreće se sa problemima na svakom koraku, a prave mu ih navijači, novinari...

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo ne krije koliko mu znače individualna priznanja, čak se ne libi ni da pobesni kada saigrač ubaci loptu u mrežu ispred njega. Njegov jedini konkurent u borbi za planetarsni fudbalski tron je Lionel Mesi, pa je i logično što ga navijači koji ga ne vole provociraju Portugalca pominjanjem Argentinca.

I ranije se dešavalo da protivnički navijači sa tribina skadiraju prezime fudbalera Barselone, ali sada se prvi put desilo da Ronalda provociraju takoreći u njegovoj kući!

Napadač madridskog Reala je prilikom izlaska iz klupskog trening centra "Valdebebas" zaustavio automobil kako bi nekolicini fanova podelio autograme. A onda se odnekud začulo: "Mesi, Mesi"...

Vlasnik Zlatne lopte nije reagovao, spustio je prozor na automobilu i otišao.

http://www.youtube.com/watch?v=VTagsigpDUc

Ronaldo je, međutim, reagovao nedavno kada je novinar pokušao da mu uzme izjavu. Portugalac je već duže vreme u ratu sa "sedmom silom" sa kojom odbija da razgovara još od poraza od Šalkea u revanšu osmine finala Lige šampiona. Međutim, jedan novinar sa mikrofonom u ruci bio je uporan da dobije izjavu. Umesto mišljenja o aktuelnim fudbalskim temama, od Ronalda je dobio ponudu da srkne njegov sok!

http://www.youtube.com/watch?v=_N2skp91tzM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track